Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Κιάτο οι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

0


Από τα οφέλη των εκδηλώσεων, το κλίμα αισιοδοξίας στην αγορά και η ίδρυση ενός ανοιχτού φόρουμ για την ανάπτυξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κιάτο, το φεστιβάλ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, που διοργάνωσε, από 8 έως 11 Αυγούστου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου και που ευελπιστεί να το καθιερώσει ως ένα μόνιμο και καινοτόμο θεσμό.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση, ελκυστικά τοπικά προϊόντα από παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής.

Το καλλιτεχνικό μέρος κάλυψαν ο Παντελής Θαλασσινός με μια συναυλία που παρακολούθησαν 1500 άτομα περίπου, το πρωτοεμφανιζόμενο τοπικό συγκρότημα Μπάντα Άμεσης Δράσης, του πολιτιστικού συλλόγου «Σαν παραμύθι» και το καταξιωμένο συγκρότημα Γόρδιος Δεσμός που έκλεισε τις εκδηλώσεις, προσφέροντας ένα αυθεντικό γλέντι στους επισκέπτες.

Από τις κορυφαίες στιγμές των εκδηλώσεων ήταν η Ημερίδα με θέμα: Τοπικά προϊόντα και προοπτικές ανάπτυξης, κατά την οποία παρουσιάστηκαν θέματα όπως: «Η αξία του branding στην ανάπτυξη των προϊόντων», ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Σικυωνίων, από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Σικυωνίων.

Την ημερίδα παρακολούθησαν, παραγωγοί, επιχειρηματίες, έμποροι και εκπρόσωποι φορέων του περιαγροτικού τομέα, συμβάλλοντας στην επιτυχία της με σημαντικές παρεμβάσεις.

Ανάμεσα στα οφέλη των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται:

-η σύνδεση του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα με τον εμπορικό κόσμο και η ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας ανάμεσα σε παραγωγούς έμπορους και καταναλωτές,

- η δημιουργία ενός ανοιχτού φόρουμ από τον Εμπορικό Σύλλογο με τη συμμετοχή πολιτών και φορέων της περιοχής με στόχο την επεξεργασία θεμάτων που αφορούν στις προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Κιάτο οι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator