Η ΛΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟΝΤΟΥΦΕΚΟ

0


Μπρε, μπρε, μπρε! Έσκασε μύτη η κυρία Λουκά του σταλινισμού (της αχτίδας της Εκάλης, βεβαίως - βεβαίως). Χωρίς τσιγάρο αυτή τη φορά, απόδειξη η διαυγής φωτογραφία. Δεν φουμάρει στα μούτρα του φωτογράφου, όπως συνήθιζε να το κάνει στα μούτρα των συνομιλητών της, του κοινού και του ίδιου του νόμου, τον καιρό που έπαιζε σπαραξικάρδιους ρόλους στα τηλεοπτικά πάνελ. Και τι είπε η τραγωδός; Ένα παροξυσμικό λογύδριο με πέντε επίθετα σε κάθε ουσιαστικό. Αλλά δεν είπε τίποτα ουσιαστικό. Και φυσικά, κουβέντα για την ταμπακιέρα. 

Φαίνεται ότι από την πολλή ταξική πάλη, έχουν πάθει υπερκόπωση οι επαναστάτες του Περισσού και ξεχνάνε εύκολα. Γι’ αυτό να τους ξαναθυμίσω τις ερωτήσεις:

- Πώς απέκτησε ο 902 άδεια πανελλήνιας εμβέλειας; Πλήρωσε γι’ αυτή;
- Αν δεν πλήρωσε να την αγοράσει, πώς έχει δικαίωμα να την πουλήσει;
- Όταν όλα αυτά τα χρόνια, το ΚΚΕ παρουσίαζε τον 902 όχι ως επιχείρηση (παρά τις αθρόες – τριτοκλασάτες συνήθως - διαφημίσεις που προέβαλλε), αλλά ως όπλο διάχυσης των σοσιαλιστικών ιδεών, η πώληση είναι “ξεπούλημα” των όπλων στον ταξικό εχθρό, ή κάνουμε κάπου λάθος;
- Ποιο είναι το τίμημα και ποιος ο αγοραστής; 
- Γιατί οι επιχειρηματίες του Περισσού απέκρυψαν ότι η off shore εταιρεία που τον αγόρασε συστάθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη, ακριβώς για να συγκαλύψει τα πρόσωπα και τα συμφέροντα που είναι πίσω από την αγορά;
- Με ποιον τρόπο θα απολύσουν τους εργαζόμενους αφού αυτό απαγορεύεται για επιχείρηση που πουλιέται εν λειτουργία;
- Υπήρχαν εργαζόμενοι με «μαύρα» στον 902 που καλύπτονταν πίσω από την ιδιότητα του εθελοντή, ναι ή όχι;

Σ’ αυτές τις ερωτήσεις, δεν είχε τίποτε να απαντήσει το “βαρύ πυροβολικό” της επικοινωνίας του Περισσού, που αποδεικνύεται άσφαιρο λιανοντούφεκο.
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΛΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟΝΤΟΥΦΕΚΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator