ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 2013 ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ

0




«Μπορούν και Χωρίς τα Μπρατσάκια τους»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος για 6η συνεχή χρονιά οι Κολυμβητικές Επιδείξεις των αθλητών των Σεμιναρίων Βασικών Αρχών Κολύμβησης με τίτλο «Μπορώ και Χωρίς Μπρατσάκια» του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 85 παιδιά. 

Η εκδήλωση, που έγινε το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε με κολυμβητικές επιδείξεις των παιδιών ηλικίας 4 έως 12 ετών που καταχειροκροτήθηκαν επιδεικνύοντας την εξοικείωση τους με το νερό, τη σωστή αναπνοή και την άψογη προώθησή τους μέσα στην θάλασσα, καθώς και την τεχνική στα δύο στιλ κολύμβησης (ελεύθερο & ύπτιο) τα οποία διδάχθηκαν στα σεμινάρια του Ν.Ο. Κιάτου από τις έμπειρες προπονήτριές τους κα Κατερίνα Οικονόμου και κα Εύη Τριανταφύλλου. 

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν οι πολύ μικροί κολυμβητές ηλικίας 17 μηνών έως 3 ετών του τμήματος Baby-Swimming του Ν.Ο. Κιάτου που, συνοδευόμενοι στο νερό από τους «μπαμπάδες» τους, απέδειξαν στους παρευρισκομένους, που είχαν από νωρίς κατακλύσει το 1ο λιμανάκι για να παρακολουθήσουν το θέαμα, τη φιλική σχέση με το νερό καθώς και την άνεση επίπλευσης που κατάφεραν να αποκτήσουν. 

Μετά το πέρας των επιδείξεων οι μικροί αθλητές της κολύμβησης παρέλαβαν με καμάρι το μετάλλιο και το αναμνηστικό δίπλωμά τους κάτω από τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων γονέων, συγγενών και φίλων. 

Η Διοίκηση του Ν.Ο. Κιάτου ευχαρίστησε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Ναυτικό Όμιλο Κιάτου για ακόμα μία χρονιά αλλά και την ενεργή συμμετοχή τους στην διευκόλυνση των μαθημάτων. 

Η Πρόεδρος κα Μίνα Τσέκου ευχαρίστησε την εταιρία ΙΚΤΕΟ Κορίνθου ΕΠΕ και τους κ.κ. Σωτήρη Μουρίκη & Ηλία Κουρή για την πολύτιμη προσφορά τους στους αθλητές της κολύμβησης, την Ομάδα Διάσωσης Κορινθίας και τον πρόεδρό της κ. Θανάση Καζάκο για την σημαντική βοήθειά τους, ενώ απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Στέφανο Φακίνο ταμία της Ομάδας Διάσωσης Κορινθίας για την πολύτιμη παρουσία του ως ναυαγοσώστη σε όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων. Επίσης ευχαρίστησε τη νεαρή Αναστασία Αγάθου που συμμετείχε φέτος ως βοηθός προπονήτριας και το νεαρό Ασκληπιό Καζάκο ως βοηθό ναυαγοσώστη καθώς και την κα Ξανθή Χωρέμη για τις υπηρεσίες της στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης των σεμιναρίων. 

Τέλος η Πρόεδρος ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς κολυμβητές για το καλοκαίρι του 2014 και ευχήθηκε μέχρι τότε να ευοδωθούν οι προσπάθειες του Ν.Ο. Κιάτου για δημιουργία καλύτερων συνθηκών εκμάθησης κολύμβησης με ημι-μόνιμες κατασκευές στον θαλάσσιο χώρο της περιοχής μας. 
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 2013 ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator