Βαριές ποινές προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος

0


Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προβλέπει βαριές ποινές. Συγκεκριμένα,θα αποκλείονται κομματικοί σχηματισμοί από κάθε κρατική επιχορήγηση, θα εξοβελίζονται βουλευτές από τη Βουλή και θα αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία με ως και τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά και οικονομικά πρόστιμα.

Σκληρές θα είναι οι τιμωρίες και για όσους εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, όπως αναφέρει, όπως η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Έλληνες.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαριές ποινές προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator