Υποψήφιος Δήμαρχος υπόσχεται... επιμηκύνσεις πέους!!!

0




Και εκεί που νομίζεις πως έχεις ακούσει και διαβάσει τα πάντα σ' αυτή τη δύσμοιρη χώρα έρχεται ακόμα ένα τραγελαφικό γεγονός να τα ισοπεδώσει όλα. 

Ο μέχρι πρότεινος Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, που από καιρό καλοβλέπει το δημαρχιακό θώκο, μετά και τις πρόσφατες αλλαγές στον εκλογικό νόμο, έστειλε μάλιστα ο ίδιος ευχαριστήρια επιστολή στο Σαμαρά, έχει βρει ένα μοναδικό τρόπο να συγκινήσει τους επίδοξους ψηφοφόρους του, διαφημίζοντας συστηματικά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο πρόγραμμα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΕΙΣ ΠΕΟΥΣ!!

Μάλιστα είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα καθώς διατείνεται πως είναι ο πρώτος στη χώρα που μπορεί να φέρει σε πέρας μία τέτοια επέμβαση. Άλλοτε προβάλλοντας την ώς επιμήκυνση ανδρικού μορίου.. και άλλοτε απλά.. ως πέους (για τους αδαείς).

Πρόσφατα χαροποιήθηκε δε ιδιαίτερα, και δεν παρέλειψε να αναρτήσει το γεγονός πως 1000 Ελληνες παρακολούθησαν την πρώτη επέμβαση επιμήκυνσης online μέσα από το youtube. Ποιος ήταν ο άμοιρος συμπατριώτης μας που την υπέστη δεν μας έχει ενημερώσει ακόμη.

Σημειωτέον πως ο συγκεκριμένος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Λαρισας καθώς και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και είναι γόνος γνωστής οικογένειας βιομηχάνων της πόλης, πρωην ιδιοκτητών της ιστορικής ομάδας της πόλης, ΑΕΛ.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υποψήφιος Δήμαρχος υπόσχεται... επιμηκύνσεις πέους!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator