Έφαγε «πόρτα» ο Βαρουφάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Καμένο χαρτί» τον θεωρούν στην Κουμουνδούρου

0


Να μην αξιοποιηθεί ο Γιάννης Βαρουφάκης λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «έχει ακόμα τη ρετσινιά του συμβούλου του Γ. Παπανδρέου και είναι «καμένο χαρτί».

Εισηγήσεις να μην αξιοποιηθεί «σε καμία περίπτωση» ο Γιάννης Βαρουφάκης έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα στην Κουμουνδούρου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με το αιτιολογικό ότι «όχι μόνο έχει ακόμα τη ρετσινιά του συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και λόγω των συνεχών προτάσεών του περί της ανάγκης εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Καρφί, το τελευταίο διάστημα ο εν λόγω οικονομολόγος έχει αυξήσει τις παρεμβάσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς λέγεται ότι έχει «κλειδώσει» η συνεργασία με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε στις ευρωεκλογές, είτε στις εθνικές εκλογές.

Τέλος, ο ίδιος υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετά από τα οποία τον θεωρούν «καμένο χαρτί».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφαγε «πόρτα» ο Βαρουφάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Καμένο χαρτί» τον θεωρούν στην Κουμουνδούρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator