Διατάχθηκε ΕΔΕ για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο

0


Την διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) διέταξε σήμερα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία προτάσσοντας το όπλο της, ακινητοποίησε και εν τέλει συνέλαβε τον 45χρονο φασίστα χρυσαυγίτη που σκότωσε εν ψυχρώ τον νεαρό Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η αστυνομικός, η οποία παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά της μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, κατηγορείται για αναίτια επίδειξη του υπηρεσιακού της όπλου και πρόκληση ψυχολογικού στρες στον δράστη και μέλος «συγκεκριμένου πολιτικού χώρου».

Στην αστυνομικό επίσης καταλογίζεται απείθεια, καθώς παρενέβη εντολές ανωτέρου αξιωματικού που την διέταξε να μην εμπλακεί στο περιστατικό, παρότι υπήρχαν πολίτες που καλούσαν σε βοήθεια. Αντιθέτως, η υπόλογος αστυνομικός, λειτούργησε απερίσκεπτα θέτοντας σε κίνδυνο τον φραπέ συναδέλφων της στην ομάδα ΔΙΑΣ, οι οποίοι - ως είθισται - παρακολουθούσαν άπραγοι τη δολοφονική επίθεση τραμπούκων χρυσαυγιτών κατά ανυπεράσπιστων, αναφέρουν στο theblob.gr έγκυρες αστυνομικές πηγές.
Για να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. πατήστε εδώ

(σημείωση parakato: το κείμενο είναι σατυρικό και προέρχεται από εδώ)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διατάχθηκε ΕΔΕ για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator