Χρυσό ξεκίνημα για το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0




Χρυσό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014, το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Σεπτεμβρίου 2013, στο διασυλλογικό αγώνα «Σύθας 2013», που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ξυλοκάστρου.

Πενήντα αθλητές από έξι Ομίλους της Περιφέρειας έδωσαν δυναμικό παρόν στη μαρίνα Ξυλοκάστρου και με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποίησαν έναν εξαιρετικό αγώνα ολοκληρώνοντας 6 ιστιοδρομίες.

Η οκταμελής αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου, συνοδευόμενη και καθοδηγούμενη από τον έμπειρο προπονητή της κ. Γιώργο Γιαβούρογλου, κατάφερε με άνεση να εξασφαλίσει τις πρώτες θέσεις και στις δύο κατηγορίες του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Αννίβας Παπακυριάκος κατέλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας των Optimist και ο Παναγιώτης Καραπιπέρης την 1η θέση στην κατηγορία των Laser 4,7, ενώ τη 2η θέση στην ίδια κατηγορία κατέλαβε ο δίδυμος αδελφός του Σωτήρης Καραπιπέρης μετά από έναν συναρπαστικό μεταξύ τους αγώνα. Η αθλήτρια Άννα Μαρία Βασιλείου κατέλαβε την 1η θέση στα 11χρονα κορίτσια.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής, καθώς η Δήμητρα Κοκιούση κατέλαβε την 4η θέση στα 11χρονα κορίτσια και η Ράνια Μπούκα, στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα, την 6η θέση στα 11χρονα κορίτσια. Στα αγόρια, ο Γιώργος Πετούμενος κατέκτησε την 6η θέση και ο Χρήστος Πανταζής την 8η θέση. Ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι οι νέοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου συνεχίζουν την εξαιρετική αγωνιστική πορεία των μεγαλυτέρων συναθλητών τους. 

Η εξαιρετική αυτή εμφάνιση όλων των αθλητών της αποστολής υπόσχεται πολλά για τις επόμενες αγωνιστικές εμφανίσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.

Ο επόμενος αγώνας των αθλητών θα είναι στο Κιάτο, στις 28 - 29 Σεπτεμβρίου 2013, στο διασυλλογικό αγώνα «Γιάννης Σπανός» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι μέχρι στιγμής συμμετοχές πολλές. 

Θα είμαστε όλοι εκεί!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυσό ξεκίνημα για το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator