Γρονθοκόπησαν τον Πάνο Καμμένο - Αποχώρησε αιμόφυρτος (video)

0



Επίθεση από αγνώστους στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του.


Στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή της συνοδείας του και αποχώρησε. Τα άτομα της συνοδείας του επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο ο κ. Καμμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπασαν και το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Η αποχώρηση του αυτοκινήτου του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος στο Κερατσίνι, παραπέμπει σε σκηνές κινηματογραφικής ταινίας .

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γρονθοκόπησαν τον Πάνο Καμμένο - Αποχώρησε αιμόφυρτος (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator