UNION ALERT - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων η «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων» !!!

0


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ: Εδώ και χρόνια…. Απούσα από τα καθημερινά προβλήματα των σχολείων, απούσα κατά τη διάρκεια των καταλήψεων των σχολείων από τους μαθητές πριν από δύο χρόνια, απούσα από τη συμπαράσταση και στήριξη των συλλόγων γονέων και φυσικά απούσα στην παρούσα φάση που τα σχολεία κλείνουν και είναι αβέβαιο πότε θα ξανανοίξουν. Απούσα φυσικά και από την ενημέρωση προς τους γονείς που διοργάνωσε η τοπική ΕΛΜΕ στις 13/09/2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οι φήμες αναφέρουν ότι η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πριν χρόνια όπου ύστερα από την άδεια της τοπικής ΕΛΜΕ σήκωσε «αγωνιστικό» πανό προκειμένου να βγουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες του προέδρου της. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν πως ο πρόεδρός της εθεάθη να συμμετέχει σε διάφορες επιτροπές και επιτροπάτα «εκπροσωπώντας» με την προσωπική του φυσικά γνώμη τους γονείς όλων των σχολείων του Δήμου Σικυωνίων (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια). 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: Τα λόγια των «επαναστατών» μιλούν από μόνα τους (αναφέρονται στην ΕΡΤ και όχι στα σχολεία, ΜΗΝ τρομάξετε):

«Και εμείς τι κάνουμε; Ως γνήσια εγωκεντρικά, ναρκισσιστικά , ρεμάλια τελικά θα παραμείνουμε και σε αυτή την κηδεία θεατές;»

«Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστός ο χαρακτηρισμός “νέο Πολυτεχνείο” για την ΕΡΤ.» «Ας γίνει αυτή – η ΕΡΤ – η δικιά μας πλατεία ΤΑΞΙΜ»

«Αφήστε τους υπολογιστές και το fb, twiter, κλπ και ας βγούμε όλοι στο δρόμο.» «Τα προσωπικά μας δεδομένα δεν θα γίνουν γνωστά μόνο σε όσους μας επιβουλεύονται. Πρέπει να γίνουν γνωστά μέσα από τους αγώνες μας για ισονομία, ισοπολιτεία, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη.»*

ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ: Στο ξεκίνημα της επανάστασης και στις πρώτες γραμμές της ή όπου και όταν ρίξει καμιά καταιγίδα διότι θα υπάρξει σύγχυση των αστραπών με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ: Οι επόμενες εκλογές για το Δ.Σ. της Ένωσης προκειμένου να εξασφαλιστεί η επανεκλογή (για μία ακόμη φορά) του (ίδιου) προέδρου.

Βαγγέλης Ρίζος
(πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου γυμνασίου Κιάτου, πρώην μέλος (για 7,5 λεπτά) του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "UNION ALERT - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων η «Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator