Γλέζος: "Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση" (video)

0


Ευθύνες σε όλους, που δεν έχει πειστεί ο πολίτης να ρίξει την κυβέρνηση ακόμα, καταλόγισε ο Μανώλης Γλέζος.

"Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση", δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος συμπληρώνοντας μάλιστα πως την πρωταρχική ευθύνη την έχει ο ίδιος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Ρένα Δούρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Βιάννου αλλά και στο συνέδριο για τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, στην Κρήτη.

Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για το πρωτογενές πλεόνασμα παρατήρησε ότι "είναι εύκολο για οποιονδήποτε από μας να δει ότι όλα αυτά που επιχειρεί με τα τεχνάσματά του ο κ. Σταϊκούρας δεν υφίσταται και δεν ευσταθούν".

Στέλιος Μπαμιατζής


Μήνυμα κριτικής και αυτοκριτικής από το Γλέζο από dm_518cf56329bd4
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γλέζος: "Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator