Χωρίς όσιο και ιερό

0


Για άλλη μια φορά η Καμόρα ξαναχτύπησε. Στόχος αυτή τη φορά ένας νεαρός δημοσιογράφος που έκανε τη δουλειά του. Ήρθε σε συνέχεια του οχετού κατά του συναδέλφου που τόλμησε να σεβαστεί τη δεοντολογία και να σώσει βήμα θέτοντας ερωτήματα που κανένας από τους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ από το γραφείο παίρνοντας σημειώματα για το τι να γράψουν δεν τόλμησαν. Είναι οι ίδιοι που ανακάλυπταν αγρίους βιασμούς και φόνους στο σταθμό του ΟΣΕ προεκλογικά ανεβάζοντας στα ύψη την ανασφάλεια και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. 

Είναι οι ίδιοι που έβλεπαν χιλιάδες άτομα και επιφανείς Κορίνθιους στην προεκλογική ομιλία απενοχοποιώντας όσους ήθελαν να την ψηφίσουν. Αυτοί λοιπόν πήραν επιλεκτικά κομμάτι από τις δηλώσεις Μπούκουρα που είδαν από τα γραφεία τους αφήνοντας απέξω το τέλος των δηλώσεων που ο ίδιος ο βουλευτής ξεκαθάριζε ότι ποτέ δεν υπήρξε επίσκεψη σε κατασκήνωση και λέγοντας πως τις εποχές αυτές καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Πλέον το πράγμα ξεφεύγει και είναι φανερό ότι στόχος είναι οποίος δεν είναι στο σύστημα που θέλουν να πιστεύουν ότι ελέγχουν. 

Γιάννη και Νίκο συνεχίστε να προσφέρετε πόνο κάνοντας με ευσυνειδησία το λειτούργημα σας. Είναι δύσκολο και το γνωρίζετε αλλά that’s life. 

Υ. Γ Ο λόγος που δεν είχα γράψει τα ίδια και στα εμετικά δημοσιεύματα κατά του Νίκου κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι γιατί θα έλεγαν ότι υποστηρίζω το συνεργάτη μου στο σταθμό. Έναν σταθμό που έχει πληρώσει πολλάκις την απόφαση διοίκησης και εργαζομένων να μη μπουν σε pay rolls και να κάνουν ελεύθερα τη δουλειά τους.

Πηγή: ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χωρίς όσιο και ιερό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator