Ο Βενιζέλος βόλεψε την "καλτσοδέτα" Καϊλή; Κι ύστερα απορούμε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή

0


Ο αντιπρόεδρος κυριολεκτικά “δεν παίζεται”… Αφού μέσα στην αναμπουμπούλα και τον ποταμό αποκαλύψεων για την “Χρυσή Αυγή”, δημοσιεύματα τον εμφανίζουν (κυριολεκτικά στα μουλωχτά) να έβαλε το… χεράκι του για την “αποκατάσταση” της τέως βουλευτού Θεσσαλονίκης, και πολιτικής του φίλης, κ. Εύας Καϊλή. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Tύπο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να αναλαμβάνει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Τελικά κανείς πολιτικός φίλος του Βενιζέλου δεν χάνεται…

Και μετά όλοι -εντελώς υποκριτικά- απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή διατηρεί υψηλά ποσοστά παρά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση.

Ποσοστά της Χρυσής Αυγής τα οποία βεβαίως (και για να μην ξεχνιόμαστε) είναι πολύ υψηλότερα του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το κατάντησε ο Βενιζέλος…

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βενιζέλος βόλεψε την "καλτσοδέτα" Καϊλή; Κι ύστερα απορούμε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator