Σεμινάριο Ντραμς με τον Ηλία Αρωνίδη στο Κιάτο

0


Το καλοκαίρι τελείωσε, σηματοδοτώντας το τέλος των διακοπών και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η Σικυώνιος Μουσική Σχολή αναγνωρισμένη από το υπουργείο πολιτισμού παρέχοντας κρατικά αναγνωρισμένα πτυχία στους σπουδαστές της, σας ενημερώνει ότι η περίοδος εγγραφών ξεκίνησε. 

Η Σικυώνιος Μουσική Σχολή αποτελείται από 4 βασικά τμήματα: κλασικό τμήμα , μοντέρνο τμήμα, παραδοσιακό τμήμα, προπαιδαγωγικό τμήμα. Με υπευθυνότητα, αγάπη και εμπειρία φροντίζουμε το κάθε τμήμα σπουδών να παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές με στόχο :

Έγκαιρη εξοικείωση των σπουδαστών με το αντικείμενο
Παροχή εξειδικευμένης παιδαγωγικού χαρακτήρα γνώσης

Διαρκή καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και της ικανότητας συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης των πληροφοριών 

Δημιουργικό μάθημα θέτοντας κίνητρα, αγάπη για το αντικείμενο και την φιλοσοφία της δια βίου μάθησης

Με την παρουσία, την υποστήριξη και τις πολύτιμες συμβουλές όλων σας που αγκαλιάσατε πραγματικά το όραμα της σχολής , μας βοηθήσατε να εκτελούμε το έργο μας με μεγαλύτερο πάθος και όρεξη. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη με την οποία μας έχετε αγκαλιάσει.

Οι Brothers in Plugs είναι ένα νέο ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τέσσερα αδέρφια, φοιτητές της Αρχιτεκτονικής σχολής της Αθήνας. Μια σύγχρονη άποψη για τη ροκ μουσική, απο μια πραγματικά δεμένη μπάντα με περίσσια ενέργεια, όπου η κεντρική-κατευθυντήρια ιδέα των συνθέσεων εκφράζεται τόσο μέσω του στίχου όσο και μέσω της μουσικής σε μια σχέση αμοιβαίας αλληλεξάρτησης. Όσον αφορά στον ήχο, ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, hammond και synths, και μια ροκ-μπλουζ φωνή, βασίζονται πάνω σε ένα ιδιαίτερο groovy-rock rhythm section (μπάσο και ντραμς) δομημένο πάνω στη δυναμική φύση του ηλεκτρικού μπάσου. Στις ζωντανές εμφανίσεις, όπου δημιουργείται μια ατμόσφαιρα έντονης επικοινωνίας μεταξύ των αδερφών, η οποία μεταδίδεται στον ακροατή, οι Brothers in Plugs παίζουν δικές τους συνθέσεις καθώς και γνωστά κλασικά ροκ κομμάτια (Rolling Stones, David Bowie, Kinks...), προσεγγίζοντάς τα με μια φρέσκια ματιά, αλλά και σεβασμό.

Την άνοιξη του 2010 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τους album με τίτλο The Day Just Began!

Περισσότερα νέα, μουσική, video και φωτογραφίες των Brothers in Plugs 

Κλεισθένους 25, Κιάτο
Τηλ. 2742300464 - 6945632412
Email: sikionios.mousiki.sxoli@gmail.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάριο Ντραμς με τον Ηλία Αρωνίδη στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator