Δικαίωμα σας ρε μάγκες (να παραμένετε γελοίοι)

0


Υπάρχουν χιλιάδες αρθρογράφοι σαν εμένα και εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες, που όλη την ημέρα βρίζουμε το σύνολο των πολιτικών και των άλλων ελίτ. Εχουμε αφήσει πίσω τους καλούς τρόπους και στην απελπισία μας πέφτουμε και σε λεκτικά ολισθήματα πολλές φορές, αλλά ποτέ κανείς δεν διανοήθηκε την οδό που επέλεξαν 500.000 «συμπολίτες μας». Μας λένε, ότι δεν μπορούμε να «ενοχοποιήσουμε» 500.000 «πολίτες».
Από πού κι ως που ρε μάγκες; Όταν οι ΠΑΣΟΚτζήδες λεηλατούσαν τα δημόσια ταμεία έπαιρναν πάνω από 3.000.000 ψήφους. Αυτό σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε αυτό το «ανιδιοτελές» μπούγιο, που μετακινείται διαρκώς όπου φυσάει ο άνεμος; Αλλοτε στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ και άλλοτε στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ, οι ίδιοι «αθώοι συμπολίτες» είναι αυτοί, που σκλαβώνουν και τους υπόλοιπους με τις εκάστοτε «πολιτικές» επιλογές τους. Αυτή η κουτοπόνηρη, άλλοτε σιωπηρά και άλλοτε ηχηρά «αγανακτισμένη», μάζα κάνει την μεγάλη ζημιά στην χώρα, γιατί όπου και να μεταστραφεί, το κάνει άνευ πολιτικών όρων στα νέα αφεντικά της. Πάντα οι όροι συμμετοχής και υποστήριξης είναι αποκλειστικά τα προσωπικά οφέλη. Και όλοι αυτοί μας λένε σήμερα «εμείς είμαστε απλά αγανακτισμένοι πατριώτες»…
Ε όχι ρε μάγκες· το ότι είσαστε πολλοί, δεν σας αθωώνει. Ολοι μαζί μπήξατε το μαχαίρι στην καρδιά του Φύσσα. Χωρίς την ψήφο σας δεν θα το τολμούσαν οι θρασύδειλοι κατσικοκλέφτες. Εσείς επιβραβεύσατε με την ψήφο σας τις δολοφονίες αλλοδαπών· οι εντολοδόχοι σας έκαναν απλά ένα βήμα παραπέρα. Μήπως δεν το ξέρατε, ότι θα το έκαναν και αυτό; Δεν το διαλαλούσαν με όλους τους τρόπους; Ο νόμος των ανθρώπων βέβαια δεν σας πιάνει, γιατί πρώτα από όλα καλύπτεσθε από την ανωνυμία των δειλών, αλλά αν σε κάποιους από εσάς έχει μείνει μια σταλιά τσίπα, ας λουφάξουν τώρα στην ντροπή τους και ας αναλογιστούν τι έκαναν με την ανευθυνότητα τους.
Επειδή ανδρισμός είναι να παραδέχεται κανείς τα λάθη του, ομολογώ, ότι και εγώ τους αντιμετώπιζα χαλαρά και χαβαλετζίδικα.
Ωστόσο το άρθρο για τον Μελιγαλά, το έγραψα μία μέρα πριν την δολοφονία, γιατί είχα κουραστεί από τα απανωτά άρθρα παραποίησης της ιστορίας. Μάλιστα είχα αρχίσει ήδη, να γράφω την συντομογραφία της ιστορίας του εθνικισμού στην Ελλάδα και το προανήγγειλα, αλλά δεν το συνέχισα τότε, επειδή τους μπαγλαρώσανε και έχω ως πάγια αρχή να μην ξυλεύω πεσμένες δρύς.
Πάλι γελάστηκα· οι ανώνυμοι «αγανακτισμένοι» δεν κάνουν πίσω.
Συνήθισαν στην ιδέα του φόνου και δεν ιδρώνει το αυτί τους για «ένα παλιοκουμμούνι, που τα θέλε και τα πάθε». Συνεχίζουν να επιβραβεύουν τις δολοφονίες με την ψήφο τους. Συνεπώς ότι και να πω για την αληθινή ιστορία του εθνικισμού, δεν αγγίζει την καρδιά τους. Αρα αυτά που γράφω δεν αφορούν τους ασβεστωμένους τοίχους, αλλά εκείνους, που έστω και για λίγο πίστεψαν στην «ανιδιοτέλεια» του φασίστα και τώρα κατάλαβαν το λάθος τους. Σε εκείνους που ακροβατούν με τις «αντισυστημικές εξεγέρσεις», η τρυφή στην ιστορία θα τους κάνει καλό και όσο για εκείνους που εξακολουθούν να το παίζουν «αντίσταση στο κατεστημένο», θα τους την τρίψω στην μούρη την αιματοβαμένη ιστορία τους και ας βρεθεί ένας πραγματικός άντρας ανάμεσα τους, να την ανασκευάσει επώνυμα. Τι φοβόσαστε; Εγώ δεν μαχαιρώνω· θα σας αντιμετωπίσω με εκείνα τα σπαθιά του λόγου, που μ` αρέσουν, όπως σας έκανε κι ο Φύσσας. Μόνο που τα δικά μου είναι πολύ πιο κοφτερά, γιατί δεν είναι τραγούδια· είναι η αμείλικτη ιστορική αλήθεια και εσείς «απαντήστε» με ανώνυμα like σε φασιστοκείμενα. Αυτό μόνο σας ταιριάζει· το μπούγιο των ανώνυμων «αγανακτισμένων». Που ξέρετε; Αμα κάνετε μεγάλο μπούγιο, μπορεί να τα καταφέρετε να αλλάξετε και την ιστορία…
Το χειρότερο από όλα είναι, ότι μιλάτε εσείς για προδότες πολιτικούς. Οχι ότι δεν είναι, αλλά εσάς δεν σας συναγωνίζεται κανένας παγκοσμίως, εκτός από τους Ρώσους και Εβραίους ομοϊδεάτες σας.
[Πραγματικά είναι απίστευτο, ότι σε λαούς που αποδεκατίστηκαν από την ναζιστική θηριωδία, υπάρχουν σήμερα νεοναζιστές. Αβυσσος η ψυχή του ηλίθιου.]
Δεν θα τα βάλλω μαζί σας για τις «ιδέες» σας (δηλαδή το νταβατζιλίκι) ούτε καν για τις εγκληματικές πρακτικές σας. Θα σας υπενθυμίσω απλά τις «υπηρεσίες» σας στο έθνος. Την αλήθεια δηλαδή, που πονάει όλους της προδότες της πατρίδας. Να θυμόσαστε μόνο αυτό. Ούτε εγώ, ούτε πολλοί άλλοι, είχαμε καμία προδιάθεση εναντίον σας, ούτε θέλαμε εμείς να σας φορτώσουμε όλους τους προδότες του έθνους. Μόνοι σας το κάνετε, υμνώντας τους εθνομειοδότες και τους προδότες.
Μπορούσατε άνετα να αποστασιοποιηθείτε από αυτές τις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Μόνοι σας ταυτιστήκατε και εμμένετε σε αυτές.

Οψόμεθα στα Parakatιανά αλώνια

(μιά και είμαι αποκλεισμένος από όλα τα υπόλοιπα «δημοκρατικά» ΜΜ«Ε», αντίθετα από εσάς, που έχετε πρόσβαση, όχι μόνο στα μπλογκς, αλλά και σε «καταξιωμένους, ανεξάρτητους δημοσιογράφους», Θέμο, Τράγκα κ.λ.π. κ.λ.π.)
Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικαίωμα σας ρε μάγκες (να παραμένετε γελοίοι)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator