Σε ρόλο μάρτυρα υπό προστασία ο κουμπάρος τα δίνει όλα. Ο Μάρτυρας "Μ"

0


ΜΗΧΑΝHΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ…

MONO ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ
Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με τα σκουπιδοεργοστάσια της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ που θέλει να εγκαταστήσει στη Πελοπόννησο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τα μηχανήματα είναι φτιαγμένα σε τριτοκοσμικές χώρες και δεν πληρούν τις περιβαντολογικες προδιαγραφές....Πηγές από το ΥΠΕΚΑ λένε πως είναι αδύνατων να ανάψουν το πράσινο φως για τα σκουπιδοεργοστάσια της ΤΕΡΝΑ. Ίδιες πηγές λένε πως δέχονται πιέσεις από ψηλά ούτω σώστε να δώσουν το Ok και να ξεκινήσουν οι εργασίες στους χώρους που θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Μήπως πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας;


ΑΣΑΝΣΕΡ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Τ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Απίστευτα πράγματα από τον Τατούλη. Έχει κάνει την διαύγεια ασανσέρ. Από την Πέμπτη που βγάλαμε τις αποφάσεις για τις αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην εταιρία Α.Τ Σύμβουλοι υπήρξε πανικός. Σήμερα όποιος μπει στην διαύγεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα καταλάβει πως οι αποφάσεις άνω...των 50.000 χιλιάδων ευρώ έχουν εξαφανιστεί όλες. Φοβερός ο Πετράν λέμε. 
Εξάλλου τώρα όπως ο ίδιος λέει έχει τις πλάτες του Μαξίμου και προσωπικά του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, και δεν παίρνει χαμπάρι από τίποτα. 
Αλήθεια στο Μαξίμου τι λένε για όλα αυτά;
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε ρόλο μάρτυρα υπό προστασία ο κουμπάρος τα δίνει όλα. Ο Μάρτυρας "Μ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator