Ντοκουμέντο: Σκιώδη κυβέρνηση με "εφορίες" ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή (video)

0




Η ιεραρχία της Χρυσής Αυγής και η διάρθρωση μιας "σκιώδους" κυβέρνησης περιγράφεται σε έγγραφο που βρέθηκε στο σπίτι του Χρ. Παππά. Γίνεται αναφορά και στην ανάγκη καλών σχέσεων με τα ΜΜΕ.

Ένα ντοσιέ με πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, βρέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά στα Γιάννενα.

Στα έγγραφα περιγράφεται με λεπτομέρειες η δομή και η οργάνωση μιας πιθανής κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετέδωσε το Mega στο δελτίο ειδήσεών του, υπάρχει σχεδιάγραμμα της ιεραρχίας του κόμματος, ενώ τα υπουργεία σε μια "σκιώδη" κυβέρνηση, ονομάζονται... "εφορίες".

Για παράδειγμα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα ονομαζόταν "Εφορία Επιβολής»", ενώ τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας θα ονομάζονταν "Εφορία Κράτους".

Μάλιστα, υπάρχει και ιδιαίτερη αναφορά στα ΜΜΕ, καθώς σημειώνεται ότι θα πρέπει η "κυβέρνηση" αυτή να φροντίσει να έχει καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την οργάνωση και την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, σε έγγραφο που βρέθηκε στο ντοσιέ αναφέρεται ότι στην κορυφή βρίσκεται ο αρχηγός (γενικός γραμματέας) και ακολουθούν οι:

*Διοικητές

*Τομεάρχες

*Πυρηνάρχες

*Φαλαγγίτες

*Δόκιμοι

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντοκουμέντο: Σκιώδη κυβέρνηση με "εφορίες" ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator