Νταβίδ Φουστέρ: "Που είσαι ρε Νικόλα" - Η διαφήμιση που ...τα σπάει !!! (video)

0


Ο Νταβίδ Φουστέρ με την ατάκα του "που είσαι ρε Νικόλα" έχει γνωρίσει την αποθέωση στα social media. Δείτε χαρακτηριστικά σχόλια σε facebook και twitter.
H ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την συνεργασία της για τα επόμενα 5 χρόνια με την Τράπεζα Πειραιώς με ένα διαφημιστικό σποτ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ήρωας σε αυτό ο Νικόλας, ένας οπαδός του Ολυμπιακού που χάνει το λεωφορείο για το "Καραϊσκάκης" και περιπλανιέται μέσα στη βροχή για να φτάσει στο γήπεδο.


Ξαφνικά συναντά το πούλμαν του Ολυμπιακού, η πόρτα ανοίγει και ένα χέρι τον προσκαλεί μέσα. Ο ήρωας μπαίνει στο λεωφορείο και γίνεται δεκτός μέσα σε αποθέωση από τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Με τον Νταβίδ Φουστέρ να κλέβει την παράσταση.


Ο Ισπανός άσος υποδέχεται χαμογελαστός τον φίλαθλο των ερυθρολεύκων με την ατάκα "που είσαι ρε Νικόλα" σε άπταιστα ελληνικά. Και γνωρίζει την αποθέωση στα social media!

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook είναι χαρακτηριστικά. Σχεδόν όλοι στέκονται στην ατάκα του Νταβίδ, ενώ χώρο έχει φυσικά και το μουστάκι του Μασάντο.

Αλλά και στο twitter ο Φουστέρ γνώρισε την αποθέωση όπως και την αγάπη των φίλων της ομάδας του.



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ...

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νταβίδ Φουστέρ: "Που είσαι ρε Νικόλα" - Η διαφήμιση που ...τα σπάει !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator