Χειροπέδες σε 29χρονο διαχειριστή ιστοσελίδας!

0


Η σύλληψη 29χρονου διαχειριστή ιστοσελίδας στο Βόλο ήταν το αποτέλεσμα επιχείρησης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Η διερεύνηση των υποθέσεων ξεκίνησε ύστερα από μηνύσεις, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εταιρείας προστασίας οπτικοαουστικών έργων σε βάρος ιστοσελίδας του διαδικτύου και εταιρείας παροχής υπηρεσιών σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ για δορυφορική «πειρατεία» των υπηρεσιών που παρείχαν, μέσω παράνομης διανομής του τηλεοπτικού σήματός τους, σε συνδρομητές του διαδικτύου.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε μετά από διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης και συνελήφθη από κλιμάκιο αστυνομικών που μετέβη στην οικία του στο Βόλο στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος διαχειριζόταν τον ιστότοπο που παρείχε τη δυνατότητα θέασης, μεταφόρτωσης και διαμοιρασμού ταινιών και άλλων αρχείων, τα οποία εμπίπτουν στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας από φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και με την αυτόφωρη διαδικασία τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χειροπέδες σε 29χρονο διαχειριστή ιστοσελίδας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator