"ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ στον ΟΚΑΝΑ - «Μαύρη τρύπα» 3,5 εκατ. ευρώ - Ζητούν την παραίτηση της Μένης Μαλλιώρη

0


«Μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενδέχεται να φθάνει ακόμη και τα 3,5 εκατ. ευρώ, εντόπισε η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το Mega, τα ποσά αυτά είχαν δοθεί στον ΟΚΑΝΑ προκειμένου να διατεθούν στα κέντρα πρόληψης του Οργανισμού, κάτι το οποίο δεν έγινε, αφού χρησιμοποιήθηκαν ως «εσωτερικά δάνεια», διατέθηκαν δηλαδή αλλού και δεν κατέληξαν εκεί όπου αρχικά προορίζονταν. Ωστόσο, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πού τελικά διατέθηκε το ποσό

Ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε ήδη την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μένης Μαλλιώρη, ενώ την Τρίτη αναμένεται να κατατεθούν στη Δικαιοσύνη τα έγγραφα για τα οικονομικά του Οργανισμού και να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ στον ΟΚΑΝΑ - «Μαύρη τρύπα» 3,5 εκατ. ευρώ - Ζητούν την παραίτηση της Μένης Μαλλιώρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator