Άνω – κάτω ο Τατούλης από γκάλοπ της Ν.Δ.

0


Αναταραχή προκάλεσε στο στρατόπεδο Τατούλη η δημοσκόπηση που διενήργησε η MRB για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Ηδη από ορισμένες πλευρές στο Διαδίκτυο έχει ξεσπάσει πόλεμος σχετικά με τα ονόματα που τέθηκαν στην κρίση των ερωτώμενων.

Η αναταραχή οφείλεται κατ’ αρχήν στο γεγονός πως έγινε φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητεί υποψήφιο που θα στηρίξει στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποκλείοντας σε πρώτη ανάγνωση την περίπτωση Τατούλη. Στα αντίπαλα δίδυμα της δημοσκόπησης, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας τέθηκαν τα ονόματα του Γρηγόρη Αποστολάκου προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, του Δημήτρη Μαραβέλια δημάρχου Χαϊδαρίου και της Φεβρωνίας Πατριανάκου βουλευτή της ΝΔ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον που προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό στο στρατόπεδο Τατούλη, είναι το γεγονός ότι στη δημοσκόπηση περιλήφθηκε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γ. Δέδες. Αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στην υποστήριξη δικού του υποψηφίου και η ΝΔ κρίνει ότι επικρατέστερη λύση είναι ο συνεργάτης του κ. Τατούλη. Χωρίς ο ίδιος να δηλώσει κάτι, από τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο προκύπτει η δυσφορία του κ. Δέδε που ενδέχεται να βρεθεί σε δύσκολη θέση στο ενδεχόμενο που το ΠΑΣΟΚ μόνο του ή σε συνεργασία με άλλους πάρει μέρος στις εκλογές με αυτοτελή συνδυασμό.

Εκείνο το οποίο προκαλεί ερωτηματικά είναι πως στη δημοσκόπηση περιλαμβάνεται και το όνομα του επιχειρηματία σκυροδέματος Γιάν. Λαρσινού που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον κ. Τατούλη, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Κόρινθος φαίνεται ότι αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς στη δημοσκόπηση δεν περιλαμβάνεται το όνομα του βουλευτή Χρήστου Δήμα που βρισκόταν ψηλά στις προτιμήσεις στελεχών και φίλων της ΝΔ. Με δεδομένο ότι στο κυβερνητικό κόμμα έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν αποκλείεται η απουσία του ονόματος του κ. Δήμα να σημαίνει ότι τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας.

Η ΝΔ εκτιμώντας τον πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών και τις κινήσεις του βασικού της αντιπάλου, έθεσε στη δημοσκόπηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα δύο εκ των τριών βουλευτών Πελοποννήσου, του Θαν. Πετράκου και του Δ. Κοδέλα.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιες διαρροές στο Διαδίκτυο, ενώ η δημοσκόπηση ήταν σε εξέλιξη μέχρι προχθές, έχουν ήδη γίνει αντικείμενο διαμάχης και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς εκτιμάται ότι από Δευτέρα η ΝΔ θα έχει τα αποτελέσματα στα χέρια της.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άνω – κάτω ο Τατούλης από γκάλοπ της Ν.Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator