Και κλέφτες και προδότες

0


Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτήν την χώρα, που πιστεύουν, ότι εκείνοι που χαντακώνουν τον Ελληνικό λαό, το κάνουν ανιδιοτελώς; Από όσο βλέπω στις δημοσκοπήσεις υπάρχουν και δεν είναι λίγοι· είναι σχεδόν το ένα τρίτο των «συμπολιτών» μας!!!!! Αυτό που έγραψα για τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής, ισχύει και για τους ψηφοφόρους της κυβέρνησης. Όπως οι μεν όπλισαν το χέρι του Ρουπακιά, έτσι και οι δε οπλίζουν τα αιματοβαμμένα χέρια των φλούφληδων δολοφόνων της κυβέρνησης και της τρόικας. Κι εδώ είναι το γαμώτο ρε αδέλφια. Αυτοί που μας σκοτώνουν δεν είναι καν άντρες. Αδερφάρες του κερατά είναι ρε γαμώτο όλοι τους και θέλουν και να μας πηδήξουν κιόλας πριν μας σκοτώσουν.

Αυτά που λέω, δεν είναι λόγια της οργής (μόνο). Οσοι νομίζουν, ότι η βρωμιά της υψηλής κοινωνίας είναι περιορισμένη στο Βατικανό, είναι θανάσιμα γελασμένοι. Δεκαετίες πριν, μας το έχει αποκαλύψει ο Παζολίνι στο «120 ημέρες στα Σόδομα», αλλά ο κόσμος δεν ήθελε να πιστέψει, τι σατανάδες είναι οι υψηλά ιστάμενοι.

Βέβαια δεν είναι όλοι διεστραμμένοι· είναι όμως όλοι είτε διεφθαρμένοι, είτε απλά βολεψάκηδες, γι αυτό και οι διεστραμμένοι, που αποτελούν τον πυρήνα της βαθειάς εξουσίας, κρατάνε στο χέρι όλο αυτό το άθλιο συνάφι των κοινωνικών ελίτ. Ας δούμε όμως την αιτία της σημερινής οργής μου και ας κρίνουν οι αναγνώστες, αν είμαι υπερβολικός.

Ο Στουρνάρας (που εκτός από τον μισθό του, κάνει φανερές μπάζες εκατομμυρίων, πουλώντας αέρα κοπανιστό στο δημόσιο) έχει μοιράσει πάνω από ένα δις (εξτρά) στα ακαδημαϊκά λαμόγια της Ελληνικής και διεθνούς οικονομολογίας, για να μας πουν, λέει, τι να κάνουμε με το χρέος!!!!!!!!!!! Δεν μιλάω για τους μισθούς, τις «υπερωρίες» και τα συναφή όλων αυτών των απειράριθμων κάφρων, που μας διοικούν. Τα λεφτά αυτά είναι έξτρα «εργο»λαβίες, που πουλάνε σκέτο αέρα στο κράτος. Πληρώνουμε ένα τεράστιο πλήθος «άξιων» «επιστημόνων» στον διοικητικό μηχανισμό, πληρώνουμε ένα ανάλογο πλήθος πανεπιστημιακών «δασκάλων» της οικονομίας, πληρώνουμε ένα πλήθος μετακλητών συμβούλων και τέλος πληρώνουμε τους ίδιους τους υπουργούς (που υποτίθεται, ότι είναι οι καλύτεροι από όλους αυτούς «ειδικούς») και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί οι κοπρίτες, πληρώνουμε επιπλέον για την δουλειά (που μπορούσαν και έπρεπε να την κάνουν το ένα εκατοστό από όλους αυτούς) χρήματα που με τα σημερινά μέτρα φτάνουν για επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Κι όλες αυτές οι χρυσοπληρωμένες «μελέτες» πάνε στο καλάθι των αχρήστων, για να κάνουμε στο τέλος αυτό που απαιτεί η τρόικα!!!!!!!!!!!!!! 

Αφού λοιπόν δεν χαρίστηκα στους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής και τους θεώρησα συνένοχους για τους φόνους τριών ανθρώπων, οφείλω πολύ περισσότερο να καταγγείλω τους ψηφοφόρους – συνένοχους των διεστραμμένων σίριαλ κίλερς της κυβέρνησης. Τελικά αγαπητοί «συμπολίτες», που εξακολουθείτε να ψηφίζετε τα κόμματα της κυβέρνησης είσαστε πολύ πιο γελοίοι από τους τρελαμένους. Τουλάχιστον εκείνοι απέρριψαν την δημοκρατία· δεν την βρωμίζουν. Τουλάχιστον εκείνοι εγκρίνουν την δολοφονική δραστηριότητα κάποιων τρελλών, που νομίζουν, ότι έτσι θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο· δεν εγκρίνουν την μαζική δολοφονία της Ελληνικής φτωχολογιάς, ούτε τα σαδιστικά εγκλήματα της βαθειάς εξουσίας των διεθνών μασόνων- σατανιστών. Και εν πάσει περιπτώσει, εγκρίνουν κάποιους, που δεν γνωρίζουν καλά το ποιόν τους, γιατί έχουν πολλές δεκαετίες εκτός εξουσίας. Εσείς ποιους εγκρίνετε; Τους γλοιώδεις αργυρώνητους οσφυοκάμπτες, που οι ίδιοι χαντάκωσαν την οικονομία και τώρα μας «σώζουν» με τέτοιες απίστευτες σπατάλες; Κι ενώ χαρακτηρίζουν «σπατάλη», που πρέπει να περικοπεί, κάθε κοινωνική δαπάνη, αυτά που σουφρώνουν με τις ψευτομελέτες, τα θεωρούν απαραίτητες δαπάνες…

Είμαστε πλέον στην περίοδο του «ότι προλάβουμε να αρπάξουμε». Ολο αυτό το σκυλολόι, που τόσα χρόνια νέμονταν τα δάνεια, τώρα έπεσε με διπλή βουλιμία στα ρέστα του δημόσιου ταμείου. Και το χειρότερο από όλα, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για να κάνουν τις τελευταίες μεγάλες μπάζες, πουλάνε την ίδια τους την πατρίδα.

Κανείς μας δεν δικαιούται σήμερα να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του πλήθους. Οι ατομικές πολιτικές συμπεριφορές συσσωρεύονται και αθροίζονται σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Τα δύο κόμματα της κυβέρνησης έπρεπε να έχουν απογυμνωθεί εντελώς στις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον. Αντ αυτού οι ψηφοφόροι τους ελπίζουν στις ατομικές πελατειακές σχέσεις, που έχουν αναπτύξει με τα στελέχη τους και συνεχίζουν να τα στηρίζουν. Είναι αυτή στάση υπεύθυνων πολιτών; Είναι αυτοί οι άνθρωποι δημοκράτες; Δεν είπα (ακόμη τουλάχιστον) να μην ψηφίσουν το κόμμα τους στις εκλογές, αλλά αν ούτε στις δημοσκοπήσεις δεν εκφράζουν δυσαρέσκεια, πως νομίζουν, ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να πιέσει την τρόικα; (αν υποθέσουμε, ότι θέλει να την πιέσει)

Ούτε φυσικά θα ήταν έξυπνο, να «ψηφίσουν» στις δημοσκοπήσεις το αντίπαλον δέος, γιατί θα τους φουσκώσουν περισσότερο τον εγωισμό και θα τους κάνουν ακόμα πιο ακατάλληλους για εξουσία. Οσο πιο ανασφαλείς αισθάνονται οι εξουσιαστές, τόσο πιο ασφαλείς είναι οι πολίτες. Αν δεν κάνουμε σωστή χρήση ούτε καν των δικαιωμάτων, που μας παρέχει το ίδιο το σύστημα, είμαστε άξιοι της τύχης μας και τα παιδιά αυτών των ανάξιων θα γίνουν γιουσουφάκια στα χαρέμια και θυσιάσματα στους βωμούς του πάπα και της νυφούλας του Μωρηά.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και κλέφτες και προδότες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator