Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στο Δήμο Σικυωνίων

0


Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος… 

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Σικυωνίων είναι μια κοινωνική δομή που εδώ και ένα χρόνο, κυρίως με τη δική σας συμβολή και με τη βοήθεια του Δήμου, έχει σταθεί στο πλάι πολλών συμπολιτών μας παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης. 

Επειδή η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν είναι στιγμιαίες εκδηλώσεις, είναι αξίες που πρέπει να εκφράζονται διαρκώς, πολύ δε περισσότερο σε περιόδους κρίσης σαν κι αυτή που ζούμε… 

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 7μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου σε ένα «Μουσικό απόγευμα αλληλεγγύης» με παραδοσιακά τραγούδια από τον Παναγιώτη Λάλεζα, και εισιτήριο … όχι σε χρήματα αλλά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι κ.α.). 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ανιδιοτελή προσφορά του Παναγιώτη Λάλεζα και των συνεργατών του και τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου και η Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ελάτε με τους φίλους, τους γείτονες, τα παιδιά σας, να γεμίσουμε το Δημοτικό Θέατρο Κιάτου με τρόφιμα, με αγάπη, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά!!!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στο Δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator