Συμμετοχή του Δήμου Σικυωνίων στις δράσεις για την ανακύκλωση

0


Ο Δήμος Σικυωνίων συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Νομό Κορινθίας από τις 20/11/2013 έως και τις 20/12/2013 για την ανακύκλωση. Οι δράσεις της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την εθελοντική συμμετοχή του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου

Οι δράσεις στον Δήμο Σικυωνίων ξεκινούν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου όπως παρακάτω:

17:00 Συγκέντρωση Οργανωτικής Επιτροπής, Φιλαρμονικής του Δήμου, και των συμμετεχόντων στο Δημαρχείο Κιάτου για την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων

19:00 Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου με την συμμετοχή των συλλόγων :

Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Ενηλίκων «Η ΡΕΑ» 
Ένωση Αρκάδων Ν. Κορινθίας «ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ» 
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου 
Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου 
Σύλλογος «Σαν Παραμύθι» 

Όλες οι δράσεις έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού, την ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών όσο και των μεγαλυτέρων σχετικά με την ανακύκλωση, με την προστασία του περιβάλλοντος καθώς επίσης και με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμμετοχή του Δήμου Σικυωνίων στις δράσεις για την ανακύκλωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator