ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

0


ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΕΡΜΟΥ 2

Στην χωρίς κόστος ημερίδα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εξαιρετικού ενδιαφέροντος για την σύγχρονη επιχείρηση ομιλίες 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ GLOBAL FUNDS

Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις σήμερα εναλλακτικά ν’ αντλήσουν κεφάλαια απο τα διεθνή funds ; Τι ενδιαφέρει τους επενδυτές ;
Ο ομιλητής κύριος Δημήτρης Κατσικλής πρωην C.F.O της εταιρείας WealthAvenue Investment Synergies θα αναπτύξει τις δυνατότητες χρηματοδότησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Ελληνικές εταιρείες απο τα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν και τις προοπτικές που παρουσιάζονται στις εταιρείες που χρησιμοποιούν χρηματοδότηση.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – CORPORATE GOVERNANCE

Tο περιεχόμενο της παρουσίασης θα είναι η εταιρική διακυβέρνηση (corporate governance) που περιλαμβάνει τον εσωτερικό έλεγχο (internal auditing), τις περιοδικές οικονομικές αναφορές προς την διοίκηση (financial reporting), και τον καθορισμό δεικτών αποδοτικοτητας (key performance indicators) σαν βασικά εργαλεία για την λήψη γρήγορων και αξιόπιστων αποφάσεων από τον επιχειρηματια και το ανώτατο management μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Ε.Σ.Π.Α & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 

Ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζουν τα ευρωπαικα και εθνικά πλαίσια στήριξης με στοχό την χρημστοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων υφιστάμενων η νέων επιχειρήσεων .

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

Προστατεύστε την επιχείρηση σας έχοντας γνώση των αλλαγών του νομοθετικού πλαισίου σε κρίσιμα πεδία οπως :
- Αστική ευθύνη Διοικητικού συμβουλίου . Τι σημαίνει για τη πορεία της επιχείρησης και πως μπορεί να διευθετηθεί ;
- Αστική ευθύνη προιόντος και ανάκλησης προιόντος
- Περιβάλλον και ρύπανση , εφαρμογή της οδηγίας «ο ρυπαίνων πληρώνει». Ο νέος νόμος και τρόποι αντιμετώπισης τυχόν συνεπειών και προστίμων με το μικρότερο δυνατό κόστος.

RISK SHARING PLAN 

Μια εξειδικευμένη ,πρωτοριακή για τα ελληνικά δεδομένα μεθοδολογία για την διαχείριση των κινδύνων που απειλούν την σύγχρονη επιχείρηση βασισμένη στον διεθνή πίνακα risk management "MATRIX".
H μεθοδολογία αυτή μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση σας τίς εξής σημαντικές υπηρεσίες :

1) Σε περιόδους δραστικής μείωσης εξόδων των επιχειρήσεων λόγω της ύφεσης ,ο επιχειρηματίας ενδεχομένως να σχεδιάζει μείωση και των κινδύνων που καλύπτει ασφαλιστικώς .Ποιά όμως κάλυψη κινδύνων είναι σωστό να διακόψει η να μειώσει ?Η επιστημονική μελέτη αυτή θα υποδείξει με ασφαλή αντικειμενικό τρόπο πώς αυτο μπορεί να επιτευχθεί με επιτυχία.

2) Μελέτη σε βαθος των συμβολάιων κάλυψης κινδύνων της επιχέιρησης με στόχο την μείωση του κόστους και την αύξηση της ποιότητας των παροχών με ελληνικές αλλα και διεθνής λύσεις .

3) Εντοπισμό ,αξιολόγηση και ιεράρχηση όλων των κινδύνων που απειλούν μια επιχείρηση ,ακόμα και των πιο εξειδικευμένων με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να «έλεγχει» απόλυτα την μελλοντική πορεία της επιχείρησης με την "no surpizes strategy" και να σχεδιαζει με απολυτη επιτυχία την ασφαλή ανάπτυξη του ανάλογα πάντα με τις συνθήκες της επιχείρησης του και της οικονομίας

To επιμελητήριο προσφέρει χωρίς κόστος σε όσες επιχειρήσεις παραβρεθούν στην εκδήλωση μια συνεδρία με στελέχη του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Σπουδών για να πραγματοποιήσουν την μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα μελέτη για την επιχείρησή τους risk management : «Risk Sharing Plan»

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε 
Ξηρομέρου 12-14 Αμπελόκηποι 115 26
Τηλ. 2109480482 - φαξ.2118003142 – info@ixosacademy.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator