ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του Δήμου Σικυωνίων για την «γιορτή ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης» στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Είχε προηγηθεί έξοδος με μέλη της φιλαρμονικής του Δήμου στον πεζόδρομο όπου έγινε διανομή φυλλαδίων με συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σικυωνίων κύριος Σταματόπουλος Σπυρίδων, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Τσιάνος Ιωάννης και έκλεισε τον κύκλο των χαιρετισμών ο Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κύριος Λάμπρος Μπούκλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δ.Σ. Χρήστος Ζαχαριάς καθώς και Πρόεδροι Τοπικών Διαμερισμάτων και φορέων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο κύριος Γεώργιος Παλαμάρης μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών οργανώσεων.

Τιμώντας την ιδέα της ανακύκλωσης, συμμετείχαν εθελοντικά :

Ο Σύλλογος «Σαν Παραμύθι» με αφήγηση ιστοριών από την κυρία Ακριβή Καλδίρη. 
Η χορωδία του Λαογραφικού και χορευτικού συλλόγου Άσσου «Η ΡΕΑ» 
Η ένωση Αρκάδων Νομού Κορινθίας «ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟΝ» 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου με το παιδικό του χορευτικό τμήμα 
Το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κιάτου. 

Ο Δήμος Σικυωνίων ως ενεργό μέλος της οργανωτικής επιτροπής για την «γιορτή ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης» ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους φορείς που συμμετείχαν εθελοντικά και διαβεβαιώνει όλους τους δημότες ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ποσοτικότερη και ποιοτικότερη ανακύκλωση στο Δήμο μας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator