Βαρυσήμαντες δηλώσεις! Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για Big Brother 1 (video)

0


Βαθιά πολιτική ανάλυση, από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το Big Brother (Ant1 Δεκέμβριος 2001).Η σχέση του ριαλιτι με την Ελληνική κοινωνία. Ανάλυση χαρακτήρων. Τσάκας η Πρόδρομος; Έπρεπε να φύγει η Μαίρη Σκόρδου,η Κατερίνα, και η Ελίνα τόσο νωρίς απ' το παιχνίδι; Δηλώσεις γροθιά στο μαχαίρι από τον Τιτάνα της Πολιτικής.
-------------
Μετά τη συγκάλυψη της Βουλής στην υπόθεση κακουργηματικής απιστίας στο Δήμο Γλυφάδας, ήρθε και το ρατσιστικό παραλήρημα από το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού παραληρήματος με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Βαρβιτσιώτης, καταλόγισε στον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νιλς Μουίζνιεκς, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθεια «να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα».

Μάλιστα έκανε λόγο και για «αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης» και κατέληξε ότι «κανείς δεν θέλει να ανοίξουμε τις πύλες» για τους μετανάστες.

«Ο Μουίζνιεκς και διάφοροι άλλοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα. Κανένας ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει για να ενημερωθεί», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Προφανώς ο κ Βερβιτσιώτης ξεχνά ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Εκτός και αν δεν τον ενδιαφέρει επειδή οι άνθρωποι αυτοί ήταν μετανάστες. Ο ίδιος όταν εκφράζει τέτοιες απόψεις θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Όπως το ίδιο προσεκτικός θα έπρεπε να είναι και με τις αποφάσεις που υπογράφει κατά καιρούς με τις οποίες ζημίωσε το δημόσιο.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαρυσήμαντες δηλώσεις! Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για Big Brother 1 (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator