Παραλήρημα Κολλάτου: Βίντεο του δείχνει την Κέλλυ Σακάκου να λέει ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου

0



Ενα βίντεο, που αναφέρει όπως αναφέρει είναι μέρος της νέας του ταινίας, με τίτλο «Σκοτώσαν τον Γιωργάκη μας» ανέβασε στο youtube ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, όπου εμφανίζεται ο ίδιος να δηλώνει «αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσεω τον Γιωργάκη».

Εχει προηγηθεί στο απόσπασμα με τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου να λέει συγκινημένη την είδηση ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου, με ενα τεράστιο ΔΤ στο πλάνο, ενώ ακολουθεί παραποιημένο τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη με τίτλο Σκοτώσαν τον Γιωργάκη μας. Σύμφωνα με τον Κολλάτο ο ίδιος έγραψε τους νέους στίχους βασισμένος στο τραγούδι του σπουδαίου ρεμπέτη "Ο Μάρκος πρωθυπουργός».

Το βίντεο συνοδεύεται από την εξής φράση: 

Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας. Η Ελλάδα γλεντάει, τραγουδάει, πίνει και χορεύει.



iefimerida.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα Κολλάτου: Βίντεο του δείχνει την Κέλλυ Σακάκου να λέει ότι σκότωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator