Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες, «σερ» Γκρίφιν

0


Θα μας κάνουν και σωβινιστές και συνήγορους των κομμουνιστών στο τέλος οι κρυόκωλοι, αλλά δεν είπα εγώ, το πως πολεμούν οι ήρωες· ο αρχικρυόκωλος ο Τσώρτσιλ το παραδέχτηκε, προτού δώσει εντολή στα στρατά του, να θεωρήσουν την Ελλάδα κατεχόμενη χώρα… Κι αν δεν του κάνει ο Τσώρτσιλ του φασισταρά του Γκρίφιν, ας δει τι είπε για τους Ελληνες πολεμιστές ο ίδιος ο Χίτλερ. Οσο για το τι έπαθε ο Μουσολίνι από τους Ελληνες κι όχι από τον Μεταξά, μόνο ο Γκρίφιν δεν το ξέρει… Ο Μεταξάς δεν είπε κανένα «Όχι» στους Γερμανοϊταλούς ομοϊδεάτες του· απλά διαπίστωσε λυπημένος, ότι οι φίλοι του τον πούλησαν και μας κήρυξαν τον πόλεμο. Οσο για τους λίγους, που συντάχτηκαν με τον κατακτητή, ντροπιάζοντας την Ελληνική τους καταγωγή, ήσαν όλοι τους γνήσια τέκνα του «εθνάρχη» και ούτε ένας από αυτούς κομμουνιστής.

Βέβαια οι σημερινές γενεές αποδεικνυόμαστε μέχρι αυτήν την ώρα ανάξιοι απόγονοι, αλλά ο κωλοεγγλέζος δεν κατηγορεί μόνο εμάς· λέει δειλούς τους ήρωες ο σκατόψυχος κομπλεξικός.

Οσο για τον Σαμαρά, μόνο εμείς θα τον σκυλοβρίζουμε, γιατί εμάς έχει καβαλήσει και δεν θέλουμε την «βοήθεια» κανενός «φιλέλληνα». Αν είχε ξεπουληθεί στους Αγγλους κι όχι στους Γερμανούς, θα ήτανε καλός; Είδανε ότι … πλακώσανε κι οι φασιστόγυφτοι βρίζοντας κι από πάνω.

Π. Ρέππας

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες, «σερ» Γκρίφιν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator