Κυκλοφοριακό πάρκο και κυκλοφοριακή "αγωγή" σαν τα μούτρα τους - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

0


ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ
Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον συνοικισμό Κανελλοπούλου είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά δείγματα της αδιαφορίας που δείχνουν οι Δημοτικές αρχές διαχρονικά.

Επίσης είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα των αρπακολατζίδικων αποφάσεων των Δημοτικών συμβουλίων διαχρονικά, καθώς και των αρπακολατζίδικων εκτελέσεων τω αποφάσεων αυτών...

Χρόνια τώρα, εγκαταλειμμένο έχει χρησιμεύσει κατά καιρούς ως βοσκότοπος, ως χώρος συγκέντρωσης κλοπιμαίων, και γενικά σε οτιδήποτε εκτός από τον σκοπό για τον οποίο έγινε.

Τα αυτοκινητάκια για την εκπαίδευση των νεαρών στην κυκλοφοριακή αγωγή σαπίζουν παρατημένα στις τρισάθλιες αποθήκες του Δήμου. Μάλλον δεν προβλέπεται τίποτε σχετικό με την έναρξη της χρήσης του και τυχόν δικαιολογίες για την εγκατάλειψη του είναι μόνον ανόητες. Ας μην το έφτιαχναν παρά να βρίσκεται στο χάλι που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Αν απαντήσει κάποιος αρμόδιος θα γελάσουμε...

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυκλοφοριακό πάρκο και κυκλοφοριακή "αγωγή" σαν τα μούτρα τους - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator