Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου και οι γκόμενες του Μπουτάρη

0


Η Λίζυ Βελάσκεζ είναι 24 ετών και πάσχει εκ γεννετής από ένα σπανιότατο (έχει εντοπιστεί σε μόλις 3 άτομα στον κόσμο) σύνδρομο που οφείλεται σε μια λανθασμένη σύνθεση του ανθρώπινου DNA. Αποτέλεσμα της ασθένειας αυτής είναι η πρόωρη γήρανση του οργανισμού, η αδυναμία πρόσληψης βάρους και η δυσλειτουργία βασικών οργάνων του σώματος. Η Λίζυ ζυγίζει περίπου 35 κιλά και είναι τυφλή από το ένα μάτι.
Η Λίζυ ήταν παντελώς άγνωστη έως ότου όταν κάποιος “άνθρωπος” την κατέγραψε σε βίντεο και το ανέβασε στο Youtube με τον τίτλο “Η ασχημότερη γυναίκα του κόσμου”. Το βίντεο έκανε εκατομμύρια views και πήρε πολλές χιλιάδες σχόλια. Μερικοί μάλιστα- επίσης “άνθρωποι” – σχολιάζοντας το βίντεο, την προέτρεπαν να “να κάνει μια χάρη στην ανθρωπότητα και να πάρει ένα πιστόλι και να αυτοκτονήσει”.
Αυτό το σοκ ήταν που την έκανε να πάρει μια σημαντική απόφαση στη ζωή της και να φέρει τα πάνω κάτω. Σε έναν κόσμο που η “ομορφιά” καθορίζεται από το πόσο σούπερ-μόντελ είσαι, η “επισυχία” από το πόσα λεφτά έχεις και η “δόξα” από το πόσους φόλλουερς έχεις στα σόσιαλ μήντια, η Λίζυ απαντάει στο ερώτημα του αυτοκαθορισμού.
Δείτε την ομιλία της στο TEDx του Ώστιν του Τέξας. Θα σας κάνει λίγο καλύτερους ανθρώπους.
Για τους μή αγγλομαθείς, δυστυχώς δεν μπόρεσα να τη βρω με ελληνικούς υπότιτλους. Εν ανάγκη βρείτε κάποιον να σας την ερμηνεύσει και δεν θα χάσετε.


ΥΓ. Αυτά συνέβησαν στο TEDx του Ώστιν. Γιατί στο αντίστοιχο TEDx της Αθήνας, είχαν καλέσει τον Μπουτάρη να μιλήσει για τις γκόμενές του. See the difference?

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου και οι γκόμενες του Μπουτάρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator