ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το "συντονισμό" της Περιφέρειας Πελοποννήσου

0


Γίνεται της Αντιπεριφέρειας ...

Εκεί που τελειώνει η Αργολίδα κι αρχίζει η Κορινθία, δηλαδή στην διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου που έρχεται από τη Σκοτεινή προς Ψάρι, με το Σιούρι και τη Στυμφαλία, συμβαίνει κάτι άκρως Ελληνικό, κάτι άκρως Πελοποννησιακό…

Η απαραίτητη σήμανση του δρόμου τελειώνει εκεί που τελειώνει και η Αργολίδα. Ο πολύ καλός, φαρδύς δρόμος με την ευδιάκριτη σήμανση που έρχεται από την Αργολίδα δίνει τη θέση του στην Κορινθιακή πραγματικότητα… στην πραγματικότητα του Κορίνθιου Αντιπεριφερειάρχη. Ο δρόμος χωρίς σήμανση πλέον, στενεύει επικίνδυνα (σε πολλά σημεία δεν χωρούν δύο αμάξια) και αναγκάζει τον άτυχο οδηγό λόγω στροφών, σε συνεχόμενα σλάλομ πολλών χιλιομέτρων μέχρι να φτάσει στο Ψάρι, να παρακολουθεί και να μετρά πόσα «εικονοστάσια» έχουν τοποθετήσει τυχεροί-άτυχοι οδηγοί που με τη βοήθεια του Θεού τα κατάφεραν και τον πέρασαν τον δρόμο. 

Φαίνεται πως ο συντονισμός ανάμεσα στις αντιπεριφέρειες είναι ανύπαρκτος ή για να είμαστε πιο δίκαιοι, οι Κορίνθιοι ιθύνοντες περί άλλων τυρβάζουν…
Άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι στην Κόρινθο, ούτε καν στην παραλιακή Κορινθία… σιγά μην ασχοληθεί κανείς τώρα, με τους κατσικόδρομους στα ορεινά… 
Κύριε Δέδε, στην «επικράτειά» σας είναι και το Ψάρι καθώς και η Στυμφαλία. Ρίξτε μια ματιά, κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ο δρόμος αυτός φτιάχτηκε πριν από πολλές δεκαετίες από τη ΜΟΜΑ και δεν συντηρήθηκε ΠΟΤΕ ! Δεν μιλάμε για τα σύνορα με την Τουρκία… για τα σύνορα Κορινθίας, Αργολίδας μιλάμε… ( Έρχονται κι εκλογές …)

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το "συντονισμό" της Περιφέρειας Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator