Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό...!!!

0



Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Βλάντιμιρ Βάις όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter.


Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ για το παιχνίδι με την Ξάνθη έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν ο αποκλεισμός του Βλάντιμιρ Βάις από την 18άδα.

Μία ημέρα αργότερα τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν, αφού ο Σλοβάκος άσος μέσω του λογαριασμού του στο twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώην... ομάδα του!

Αναχώρησε για άλλες πολιτείες ο Βλάντιμιρ Βάις αφήνοντας το Champions League και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για το Κατάρ.

Ο πρώην πια παίκτης του Ολυμπιακού ανήκει πλέον σε κάποια Λεκβίγια, και το τρολάρισμα άρχισε κάτω από την σχετική φωτογραφία του στο facebook. Από φίλους του Ολυμπιακού αλλά και συμπατριώτες του Σλοβάκου άσου!

"Wei$" του γράφει ο ένας, "W€i$" ένας άλλος. Και υπάρχουν και άλλα σχόλια όπως:

"Στο Ασιάτικο Champions League με τις καμήλες" ή ..."Γι' αυτό ο θεός δεν σου έδωσε μαλλιά"! Όπως και... "Πως θα ακους Παντελιδη τωρα;"

Τα περισσότερα σχόλια είναι ειρωνικά και έχουν να κάνουν σχέση με τα λεφτά, ενώ δεν λείπουν τα υβριστικά. Το ίδιο έγινε και στο στάτους του Βάις με το οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία σήμερα στην παλιά του ομάδα κόντρα στην Ξάνθη.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator