Διαζύγιο για Τατσόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ!

0


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Δεν διώχνουμε κανέναν ούτε κρατάμε κανένα με το ζόρι δήλωσε ο Τσίπρας.

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πέτρο Τατσόπουλο να στήνεται κυριολεκτικά στον τοίχο από τους Βουλευτές. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο πλευρές οδηγούνται σε βελούδινο διαζύγιο, με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι «Δεν διώχνουμε κανέναν, δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι», δείχνοντας την πόρτα εξόδου στον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δέχτηκε πυρ ομαδόν και αυστηρή κριτική και αποδοκιμασία από τους βουλευτές, όπως όμως και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Το βαρύ κλίμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο στο ΣΥΡΙΖΑ εντείνεται, με τον ίδιο να δηλώνει ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει από το κόμμα, δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει και την έδρα του. Αυτό είναι και το σημείο που φαίνεται ότι προβληματίζει τον ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την Τετάρτη, όπου θα τεθούν και οι κανονισμοί λειτουργίας της Κ.Ο. Ωστόσο, το μπαλάκι των εξελίξεων παραμένει στα χέρια του Πέτρου Τατσόπουλου. 
Να σημειωθεί πάντως πως εάν ο Τατσόπουλος αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο είναι συνεργαζόμενος κι όχι στέλεχος ή μέλος, θα είναι και ο πρώτος βουλευτής που διαγράφεται ή φεύγει από την Κ.Ο. του κόμματος.

Πηγή:parapolitika
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαζύγιο για Τατσόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator