Live Streaming: Σκηνικό πολέμου στην Ουκρανία - Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει τώρα στο Κίεβο

0


Εμπόλεμο παραμένει το σκηνικό στην Ουκρανία με την πόλη να φλέγεται από τις διαδηλώσεις, στις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και έχουν τραυματιστεί 300.

«Προς το παρόν έχουμε καταμετρήσει πέντε νεκρούς, ενώ περίπου 300 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο συντονιστής του ιατρικού κέντρου Ολέγ Μούσγι στον ραδιοφωνικό σταθμό της αντιπολίτευσης.

Χθες ηγέτες της αντιπολίτευσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανούκοβιτς και του έδωσαν τελεσίγραφο 24 ωρών για να απαντήσει στα αιτήματα που του έθεσαν, τονίζοντας ότι αν δεν απαντήσει εντός μίας ημέρα θα περάσουν στην επίθεση.

Από την πλευρά του ο προσκείμενος στην φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο, Αρσένι Γιατσένιουκ, έδωσε στην εξουσία διορία «24 ωρών» για να αποφευχθεί ένα «λουτρό αίματος».

Η βουλευτής Ίνα Μπογκλοσλόφσκα κάλεσε παράλληλα τα μέλη του κόμματος που βρίσκεται στην εξουσία, το οποίο η ίδια εγκατέλειψε πρόσφατα, να ενταχθούν όπως αυτή στις τάξεις της αντιπολίτευσης.

Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει τώρα στο Κίεβο

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Live Streaming: Σκηνικό πολέμου στην Ουκρανία - Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει τώρα στο Κίεβο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator