Κοπή πίτας 2014 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου

0


Στον φιλόξενο χώρο του σχολείου μας κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου και φέτος. 

Μαθητές, καθηγητές και γονείς έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση με τους μαθητές να κλέβουν για ακόμα μία φορά την παράσταση με την παρουσίαση των δεξιοτήτων τους. 

Στους γονείς απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές του για την νέα χρονιά ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Δ. Ευσταθίου και ο γραμματέας κος Μ. Μενελάου. 

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κος Α. Παπαφωτίου και ο περιφερειακός σύμβουλος κος Θ. Πισιμίσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αυτή μα πάνω από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του σχολείου μας, που με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, προβάλουν το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου και την σημαντική δουλειά που γίνετε σε αυτό, δίνοντάς μας έτσι κουράγιο να συνεχίσουμε.

ΦΩΤΟ από την εκδήλωση : http://gomouko.blogspot.gr/2014/02/2014.html

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοπή πίτας 2014 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator