ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ - Γίναμε Δέκα χρονών …και το γιορτάζουμε !!!

0



Φύσηξε φρέσκος ΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ αέρας με τόλμη και φαντασία!!!

10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΝΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
«Σήμερα, η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ» κλείνει έναν 10ετη κύκλο δημιουργικής παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων του Φενεού. 
Μια ασυμβίβαστη πορεία, που στα πρώτα δειλά της βήματά πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και δισταγμό, στο χρονικό σημείο να αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών της εφημερίδα.
Με την παρουσία της, κάλυψε το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των ενημερωτικών εφημερίδων στο Φενεό.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς και τις αντιξοότητες που το δυσπρόσιτο του τόπου μας ακόμη και στην ενημέρωση εμφανίζει, η εφημερίδα μας κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία της, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ
ilaliotis@yahoo.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ - Γίναμε Δέκα χρονών …και το γιορτάζουμε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator