Φουκαριάρα Ουκρανία

0


Άμα ήξερες ποιοι «προσεύχονται» για σένα, θα έτρεχες να σωθείς.

Μου φαίνεται πολύ παράξενο να σκοτώνεται κανείς, για να μπει στο στόμα του λύκου, όταν μάλιστα ο λύκος έχει αποβάλει εντελώς την προβιά του και έχει αρχίσει να κατασπαράζει το κοπάδι. Βέβαια οφείλω να ομολογήσω, ότι οι άνθρωποι έχουν να διαλέξουν μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, αλλά γιατί τόσος φανατισμός για την Σκύλλα;

Παρεμπιπτόντως· για κυνηγούς ήξερα τον αετό, το γεράκι, άντε και την κουκουβάγια. Το κοράκι το ήξερα για πτωματοφάγο και τον γλάρο για ψαροφάγο και ενίοτε σκουπιδοφάγο. Κι όμως η «προσευχή» του πάπα το έκανε το θαύμα της… Την επόμενη φορά που θα «προσευχηθεί» ο «παναγιώτατος» προβλέπω να φρικάρουν τα ίδια τα περιστέρια και να την πέφτουν σε νυχτερίδες και νυφίτσες, για να τους πιούν το αίμα…

Μα πώς να μην κάνει τέτοια θαύματα, τόσο καλή ψυχούλα που έχει, γεμάτη καλοσύνη για τους παραστρατημένους… Σε μία παράσταση ταπεινοφροσύνης, έδωσε άφεση σε κάθε λογής πανηδονισμό (κλείνοντας το μάτι στο ακόλαστο ιερατείο που προΐσταται) παρέχει άσυλο στον δολοφόνο- σατανιστή πρώην πάπα και τώρα στέλνει περιστέρια για την είσοδο της Ουκρανίας στην Ε.Ε…

Αυτή είναι η Ενωση των «πολιτισμένων» και «δημοκρατικών» Ευρωπαίων. Μία απέραντη ταλιμπανία διεφθαρμένων και διεστραμμένων. Οσο για το πολιτισμικό επίπεδο των Ευρωπαίων «πολιτών» τι να πεί κανείς;

Όχι μόνο κάνουν τουμπεκί, αλλά εκστασιάζονται και φανατίζονται κιόλας με τις «πνευματικές» τους ηγεσίες…

Φιλαράκια Ουκρανοί, αυτή την Ευρώπη, δεν αξίζει ούτε να την φτύσει κανείς, όχι να θυσιάζεται για αυτήν. Καταλαβαίνω τα ζόρια σας από την αρκούδα, που σας έχει καβαλήσει, αλλά η λύση δεν είναι να πέσετε στο στόμα του λύκου. Η λύση δεν είναι ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Ρωσία, ούτε οπουδήποτε αλλού· μέσα στην Ουκρανία βρίσκεται. Είναι ο ζηλευτός σιτοβολώνας σε μία εποχή, που τα τρόφιμα θα πάρουν μεγάλη αξία λόγω του παγκόσμιου υπερπληθυσμού. Γι αυτό η Γερμανία, που πάντα την θεωρούσε «ζωτικό χώρο επέκτασης» θέλει να την υφαρπάξει από τα νύχια της Ρωσίας.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Ελλάδα. Ο άνθρωπος δεν ζεί με τα σμάρτφον και τα τάμπλετς, ούτε με τις κούρσες και γενικώς τα προϊόντα της τεχνολογίας, που δεν έχουμε. Τεχνολογία και βιομηχανία για τα αναγκαία έχουμε και επιπλέον έχουμε δυνατότητες για απόλυτη ενεργειακή επάρκεια, για να μην πω και εξαγωγές. Οσο για την αυτάρκεια στα τρόφιμα και ζωοτροφές, μπορούμε να την έχουμε σε ελάχιστα χρόνια.

Αλλωστε είχαμε θετικό ισοζύγιο τροφίμων πριν την είσοδο στην ΕΟΚ και με όλα αυτά τα δισεκατομμύρια των «ενισχύσεων», φτάσαμε να έχουμε τρομακτικό έλλειμμα σε όλους τους παραγωγικούς τομείς!!!!! Τσιμπήσαμε στο δόλωμα και τώρα σπαρταράμε σαν το ψάρι στο καλάθι. Τουλάχιστον όμως, πρέπει οι πάντες να μας αναγνωρίσουν, ότι τσιμπήσαμε σε πολύ πλούσιο δόλωμα· όχι τα κόκαλα που πετάνε στους Σλάβους… Πουλήσαμε πολύ ακριβά την αλλοτρίωση μας και ακόμα δεν έχουν δεί τίποτα τα Γερμανάκια και τα Γαλλάκια. Αν νομίζουν, ότι θα πάρουν λεφτά από εμάς, κοιμούνται ύπνο βαθύ. Αμα γουστάρουν να τους τα δώσουν οι Ουκρανοί και οι Βούλγαροι, μαγκιά τους· εμείς θα τους παραχωρήσουμε ευχαρίστως την θέση μας. Το ψάρι θα πηδήξει τελικά έξω από το καλάθι και θα γλιτώσει ελεύθερο στην θάλασσα του.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φουκαριάρα Ουκρανία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator