Μπάχαλο με της υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ - Τέλος ο Καρυπίδης, θέμα με Βουδούρη

0


Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αίρει τη στήριξη στην υποψηφιότητα Καρυπίδη. Απερρίφθη η συζήτηση για την υποψηφιότητα Βουδούρη.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας υπόψη "τα νέα δεδομένα" που ανέκυψαν, επικαλούμενη σχόλια, δηλώσεις και θέσεις του κ. Καρυπίδη στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, εκ μέρους της Αριστερής Πλατφόρμας και ζήτημα άρσης της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Οδ. Βουδούρη στην Πελοπόννησο, ωστόσο η πλειοψηφία του οργάνου απέρριψε τέτοια συζήτηση.

Αναμένεται η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Θ. Καρυπίδης πάντως φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας έστω και ως ανεξάρτητος υποψήφιος, μετά την αποτυχημένη απόπειρα του Δημήτρη Βίτσα και του Κώστα Πουλάκη να τον πείσουν να εγκαταλείψει την κούρσα.

Την απόφασή του αυτή ενίσχυσε και η υποστήριξη που προσέφερε το περιφερειακό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στη δυτική Μακεδονία που με ψήφους 9 υπέρ - 3 κατά σε άτυπη ψηφοφορία αργά το βράδυ τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητάς του, ενάντια στις προθέσεις της ηγεσίας.

news247
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπάχαλο με της υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ - Τέλος ο Καρυπίδης, θέμα με Βουδούρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator