ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

0


Σύντροφε Τάσο,

Επειδή δεν πρέπει να υπάρχουν οφειλές , σου απαντώ ευθέως για την αναφορά σου περί « κουρασμένων πού εγκαταλείπουν».

Εμείς που έχουμε μάθει τα « πολιτικά μας γράμματα» κάτω από την ίδια στέγη , έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε με πολιτικούς όρους και κυρίως να καταλαβαινόμαστε.

Μπορεί ο καθένας «εκ του ασφαλούς» να υπερασπίζεται τη θέση του όπως αυτός νομίζει. Όμως να γνωρίζεις ότι στο καλάθι κάποιων οι παραμορφωτικοί φακοί και το « λιβάνι» δεν υπήρχαν ποτέ, υπήρχαν όμως πολιτικές θέσεις και πολιτικές αρχές . 

Αδιαπραγμάτευτη πολιτική αρχή , επιβάλει άρνηση, σε ιστορικούς συμβιβασμούς αντίθετα σε αξίες που υπηρετήσαμε χρόνια τώρα. 

Ο καθένας μας πρώτιστα πρέπει να λαμβάνει τις αποφάσεις του και να αρνείται συμπράξεις που παραβιάζουν αυτές τις αρχές .

Από πότε η εκφορά καθαρών πολιτικών εξηγήσεων είναι πράξη επιλήψιμη και προσδιορίζεται με χαρακτηριστικά «κουρασμένων αναχωρητών»?

Αν αυτό , Τάσο, το καταλάβεις θα έχεις κάνει ένα θετικό κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός.

Σε κάθε περίπτωση όμως να γνωρίζεις ότι οι « κομματικοί σφραγιδοφύλακες» έχουν ξεπεραστεί από τη κοινωνία μας και ανήκουν στα αζήτητα της ιστορίας.

Στους μονόδρομους δεν υπάρχουν διλλήματα.

Τώρα μετριούνται τα αναστήματα , σύντροφε!

Ενυπόγραφα
Γιώργος Πουλοκέφαλος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator