ΛΟΥΤΡΑΚΙ 8 έως 11 ΜΑΪΟΥ - Ευρωπαικό Εταιρικό Τουρνουά 2014 Soccer & Basketball

0


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, 8 – 11 ΜΑΪΟΥ 2014

Το πρώτο Ευρωπαϊκό Εταιρικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ «Hellenic Company Sport Cup 2014», η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρική αθλητική συνάντηση για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, είναι γεγονός και θα υλοποιηθεί στις 8, 9, 10 Μαΐου, στο Λουτράκι, από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (Εuropean Federation for Company Sport-EFCS) υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Πρόκειται για το πρώτο εταιρικό αθλητικό τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ που πραγματοποιείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EFCS) γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αφού η χώρα μας επιλέχθηκε για τη φιλοξενία του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η υλοποίηση του στο Λουτράκι, την πόλη των σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και υποδομών της περιοχής που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις διεξαγωγής ενός τέτοιου τουρνουά. Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους εταιρικές ομάδες από ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα δυναμικό κλίμα συναγωνισμού που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των φανατικών των συγκεκριμένων αθλημάτων. 

Με το Ευρωπαϊκό Εταιρικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ, ο HOCSH, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εταιρικού Αθλητισμού, πραγματοποιεί άλλη μία ενέργεια που εντάσσεται στην φιλοσοφία του για την ενεργοποίηση των εργαζομένων στη δια βίου άσκηση, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών διασύνδεσης μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Δηλώστε Συμμετοχή μέχρι 11 Απριλίου 2014!

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 7232909 

Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 8 έως 11 ΜΑΪΟΥ - Ευρωπαικό Εταιρικό Τουρνουά 2014 Soccer & Basketball "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator