"ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

0


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ SIKIONA.GR
Το έγραψε ο Βασίλης Στεργιόπουλος

Πήραμε ένα δελτίο τύπου από την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" το οποίο με επιείκεια είναι απαράδεκτο.

Αφορμή για να εκδοθεί αυτό το δελτίο υπήρξε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας korinthiannews.gr το οποίο ανέφερε ότι ..." ΣΥΡΙΖΑ και κεντροδεξιά …βρίσκονται σε αδιέξοδο!..."

Στο άρθρο γινόταν αναφορά σε διεργασίες που γίνονται στις παρατάξεις που διεκδικούν τον Δήμο Σικυωνίων.

Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη αναφορά: .."Καζάνι που βράζει» είναι και οι εξελίξεις από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr η επικεφαλής Κυριακή Μαυραγάνη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αφού με το ζόρι μπορεί να κρατήσει τα όποια στηρίγματα της έχουν απομείνει!..." ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ στην "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" και η έκδοση δελτίου τύπου θεωτήθηκε ως σωστή αντίδραση.

Το δελτίο τύπου όμως αναφέρεται προσβλητικά για την εφημερίδα korinthiannews.gr και για τους αναγνώστες της ( οι οποίοι είναι χιλιάδες κάθε μέρα ) Διότι μόνο προσβολή είναι όταν στέλνεις δελτίο τύπου που γράφει μεταξύ άλλων:..." συγκεκριμένους τοπικούς Bloggers να έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με την πραγματικότητα και επανειλημμένα να συγχέουν ή ακόμη χειρότερα να ταυτίζουν την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την δημοσιογραφική δεοντολογία με την διαδικτυακή παραφιλολογία...
Προφανώς οι λόγοι αφορούν τους οικείους τους, τον όποιο περίγυρό τους και ενδεχομένως τον κόσμο που τους περιβάλλει και τους εμπιστεύεται (;) την ενημέρωσή του. 
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ξανά να ασχοληθούμε με «δημοσιεύματα» τέτοιας αβάσταχτης ελαφρότητας, απόλυτης έλλειψης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χρυσαυγίτικης αισθητικής...." 

Η sikiona.gr είναι υπέρ της ελευθερίας του τύπου και εναντίον σε κάθε μορφή λογοκρισίας και χαρακτηρισμών. 

Διότι άλλο είναι να σου γράφουν πως έχεις προβλήματα με τον συνδυασμό σου και τελείως άλλο είναι να απαντάς με αναφορές σε έλλειψη δημοσιογραφικής δεοντολογίαςκαι χρυσαυγίτικης αισθητικής και να κρίνεις τους αναγνώστες μιας εφημερίδας δίνοντας στίγμα ερωτηματικό σε όποιον εμπιστεύεται την εφημερίδα.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" είναι το ακόλουθο:

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Σημείωση parakato: ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator