Γιώργος Πουλοκέφαλος: "Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ.Τατούλη" !

0


Πληροφορήθηκα έκπληκτος τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,στη σημερινή του συνέντευξη , περί υπαρξιακών προβλημάτων, αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη να του ανταπαντήσω με τον ίδιο τρόπο.

Όταν οι θέσεις του στερούνται πολιτικών όρων και επιχειρημάτων , η γνωστή και δοκιμασμένη δίοδος διαφυγής για αυτόν είναι οι χαρακτηρισμοί. Και αυτό του το αναγνωρίζω , το κατέχει, το είδαμε άλλωστε σε πολλές εκφάνσεις της πολιτικής του διαδρομής.

Τον καταλαβαίνω. Ο πανικός πολλές φορές δημιουργεί σαν επακόλουθο «απώλεια προσανατολισμού» και εκεί δεν υπάρχουν διακρίσεις.

Το ψυχικό απόθεμα ή το έχεις ή δεν το έχεις! Και αυτό ο κ. Τατούλης δεν το έχει! 

Με εμμονή στις αρχές μου , τον αφήνω στην « λογιστική του κοσμογονία » με μία όμως απαραίτητη υπενθύμιση , καταστάλαγμα από τη σοφία του λαού μας.

Όποιος σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελες.

Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ. Τατούλη!

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Σπάρτη 14.03.2014
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Πουλοκέφαλος: "Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ.Τατούλη" !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator