Ανοιχτή επιστολή προς Αξιότιμο Πρωθυπουργό κον Α. Σαμαρά...

0


Γλυφάδα 12/3/2014

Προς Αξιότιμο Πρωθυπουργό Κον Α. Σαμαρά
Υπουργό Δικαιοσύνης 
Κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Μαφιόζικη Αρπαγή 435.000.000 δολαρίων με την πλήρη συνεργασία της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Κύριοι και Κυρίες,

Προσπάθησα μέχρι σήμερα με τον ηπιότερο τρόπο για τον χαρακτήρα μου και εξηκονταετή πείρα μου στη Ναυτιλία, να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλες οι υπερεγκληματικές πράξεις του Σιωνιστικού κατεστημένου δεν ήτο δυνατόν να αποδώσουν καρπούς στους εφευρέτες της ξεπερασμένης Μασονικής νοοτροπίας.

Βασική αιτία της επιμονής μου όπως σας έχω περιγράψει είναι η ύπαρξη αδιάσειστων στοιχείων για κάθε καταγγελία μου, με αποτέλεσμα να φθάσω στη σημερινή αδιανόητη διαπίστωση ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα παρότι έχει καταγγελθεί χιλιάδες φορές από όλους τους φορείς της Ελληνικής κοινωνίας, δυστυχώς παραμένει αμετανόητη.

Εν ολίγοις, για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα τελείως απαράδεκτη και αποδεδειγμένα εκφράζεται από το Σιωνιστικό σύστημα η φιλοσοφία, ότι όχι μόνο ισχύει το διαίρει και βασίλευε αλλά ακόμη χειρότερα ότι δεν υπάρχει καμία θέληση θεραπείας των βαρυτάτων κακουργημάτων που ασφαλώς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από μία σύγχρονη κοινωνία εν έτη 2014. Επειδή παρακολουθώ στενά την πλήρη διεφθαρμένη Αγγλική κοινωνία, έχω διαπιστώσει ότι παρά την ύπαρξη παρόμοιας επιθυμίας από τους εκάστοτε διεφθαρμένους πολιτικούς, δικαστικούς κ.λ.π., ο φόβος της καθόδου των μαζών στα πεζοδρόμια βοηθά την επίσπευση θεραπείας των δολοφονικών ενεργειών στη Βόρεια Ευρώπη ενώ στη Νότια και κυρίως στην Τουρκία η κατάσταση χειροτερεύει επί ημερησίας βάσεως. Επειδή γνωρίζω κάλλιστα την Τουρκική πολιτική ζωή, φοβάμαι ότι πολύ σύντομα εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι 282 βουλευτές δεν αλλάξουν νοοτροπία, πολύ σύντομα όλοι θα θυμούνται πόσο τυχερός ήταν ο Χρήστος Παπουτσής που γλίτωσε από τις συνέπειες της διεστραμμένης πολιτικής αντιλήψεώς του. Μετά τα γεγονότα των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, του είχα μεταφέρει την προσωπική μου εμπειρία από τα γεγονότα της 6/7 Σεπτεμβρίου του 1955 επεισόδια που κράτησαν μόνο 10 ώρες και έστειλαν, αν θυμάμαι καλά, τον Μεντερές και άλλους 5 στην αγχόνη, επομένως ήμουν σωστός όταν του έγραψα ότι ήταν τυχερός που τη γλίτωσε από τα χειρότερα.

Επομένως, αυτή τη στιγμή εάν οι πρωτεργάτες φονιάδες, Βρετανοεβραίοι που σε συνεργασία με τους δικούς μας ΣΙΟΥΦΑΙΟΥΣ, καθηγητή Χρήστο Ροζάκη, αρχικάθαρμα της Δικαιοσύνης Δημήτρη Σουλτανιά και όλη η παρέα από το δίδυμο Κεδίκογλου – Λινού δεν συλληφθούν και δεν εκτελεστούν, κυριολεκτώ, τότε θα υποχρεωθώ να νοικιάσω πούλμαν και να μεταφέρω σε όλη την Ευρώπη τις δολοφονικές ενέργεις, οι οποίες θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα. Επαναλαμβάνω, επειδή γνωρίζω πολύ καλά, όλο το σκηνικό των δολοφονικών πράξεων από την εποχή του Σημίτη (αλήθεια, γιατί ο Χριστοδουλάκης επιμένει να θέλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σημίτη, του οποίου τα κακουργήματα, έχουν διαλύσει την Ελληνική κοινωνία? Ακόμη, προχθές έγινε γνωστό ότι το Deal των Swaps Goldman Sachs Σημίτη, δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα, παρότι οι ζημίες είναι πολών δισεκατομμυρίων?) και εν συνεχεία, τις πράξεις των ΣΙΟΥΦΑΙΩΝ , του κυρίου Παπανδρέου και βεβαίως την ανοχή του κυρίου Σαμαρά σε όλα αυτά τα κακουργήματα, δεν έχω άλλη καμία δυνατότητα παρά να θέσω εν κινδύνω ακόμη και τη ζωή μου για να πάρω τα αναμφισβήτητα χρήματα που μου έχουν αφαιρεθεί. Μεταξύ των προτεργατών, όπως έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές είναι η κόρη του Σαραντίτη ως λαμπρό αστέρι της Royal Bank of Scotland, ο αδείστακτος Γκαργκάνας που με αναδρομικούς νόμους προσπάθησε να δώσει άφεση αμαρτιών σε φονιάδες και πολλοί άλλοι που έχουν συμπράξει για να ολοκληρωθεί το Σιωνιστικό κακούργημα. Έχω ζητήσει να λάβω κάποια απάντηση από τον διευθυντή της UK Defense Club Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος μόλις οι δικηγόροι Holman, Fenwick and Willan και η παρέα τους διέπραξαν το κακούργημα, παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Defense Club και παρέδωσε στην παρέα του Μιχάλη Πατέρα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι ελλείψει ένταλμα συλλήψεως από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ουδέποτε έδωσαν σημεία ζωής.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή υπάρχει υπόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και ερωτώ τους καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου, πως είναι δυνατόν ο Πρόεδρος να έχει παραβιάσει κατάφορα το Σύνταγμα και να παραμένει στη θέση του. Ερωτώ, πως είναι δυνατόν η κυρία Ράικου και οι Εισαγγελείς Καλούδης και Κελάμης μέσα σε μία τετραετία να μην μπορούν να παραδώσουν τα πορίσματα για τις υπερεγκληματικές πράξεις του αρχιφονιά Δημήτρη Σουλτανιά. Αλήθεια, μαζί είχαν αναλάβει να εξετάσουν και τα εγκλήματα του ΓΕΔΔ Κώστα Δαφέρμου, ο οποίος με είχε κατηγορήσει μέχρι και «παιδί του δρόμου» που μαζί με την περίφημη διευθύντρια του Νομικού του ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΥΡΤΣΑ διέλυσαν το σύμπαν στον τομέα των πολεοδομικών εγκλημάτων, μήπως κυρία εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν εκδίδετε εντάλματα συλλήψεως που να συνοδεύονται από τη λίστα των πεπραγμένων του κυρίου Σπύρου Μπαρμπαστάθη? Γι’ αυτό τον λόγο, ασφαλώς μόνο η λίστα Μπαρμπαστάθη είναι αρκετή τουλάχιστον 100 άτομα να οδεύσουν με βαρύτατα κακουργήματα στο ενεργητικό τους στις φυλακές για το κακούργημα της ισόβιας κάθειρξης. Νομίζω... νομίζω ότι δεν χρειάζεται πλέον να σας ζητάω επί καθημερινής βάσεως να πάρω τα λεφτά μου, διότι είναι κάτι που δεν αμφισβητείται σε παγκόσμια κλίμακα, άρα τί προσπαθείτε να κάνετε, να με στείλετε στον άλλο κόσμο? Το δέχομαι με μία υποσημείωση ότι μόλις με δολοφονήσετε τα παιδιά μου θα εισπράξουν τα 435.000.000 δολλάρια συν τους τόκους καθυστερήσεως επί του ήμισυ του ποσού το οποίο δεν έχω υπολογίσει ακόμα. Επειδή κύριε Αντώνη Σαμαρά, διαπράτεται ένα ασυνήθιστο βαρύτατο κακούργημα που αναθέσατε το κυνήγι της προσωπικής μου ζωής , σε ανθρώπους της ΕΥΠ που δεν έχουν ιδέα το τί πράττουν, σας καλώ να διαβάσετε σημερινές εφημερίδες όπου Αμερικανίδα Γερουσιαστής αποκάλυψε τα κακουργήματα της CIA με τις υποθέσεις της μεθόδου βασανισμού του γνωστού drowning, ελπίζω να μην ξαναπροσπαθήσουν να αποσυνδέσουν το συναγερμό του σπιτιού μου, ο κύριος Δραβίλλας και η παρέα του ως επίσης εξηγήστε τους να μη ξανά εμποδίσουν την αποστολή μηνυμάτων μου μέσω του Internet, πράξη που παραβιάζει κατάφορα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ήδη ο Eπίτροπος Eυρώπης Nils Muiznieks σας ενημερώνει καθημερινώς να μην παίζετε με τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αλλά εσείς δεν καταλαβαίνετε, τί λέει ο κύριος Λαμπρινόπουλος περί αυτού άραγε?). Εγώ προτείνω να καθίσουν φρόνιμα και να προσπαθήσουν να συλλάβουν κανένα αλλοδαπό εχθρό της Ελλάδος και όχι εμένα, που είμαι γνωστός και μη εξαιρετέος Έλλην πολίτης, με γενναίους γονείς κ.λ.π.

Εν αναμονή της αποστολής των χρημάτων μου και της έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης όλων των επίδοξων δολοφόνων μου, σας ευχαριστώ για την ιδιαίτερη προσοχή που θα δείξετε αυτή τη φορά για το τόσο καυτό θέμα της Ελληνικής πολιτικής ζωής.

Νικόλαος Κολλάρος

Ελευθερίας 50, 166 74 Γλυφάδα

Τηλ.: 211 2146675

Κινητό: 6937 890896 
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή επιστολή προς Αξιότιμο Πρωθυπουργό κον Α. Σαμαρά..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator