ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ (ΨΕΥΤΟ)ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ... ΔΙΟΔΙΑ! ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4

0


Σε έναν τελικό που δεν είχε ούτε μια φάση... έντασης ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, και που φυσικά ήταν όλα άψογα σε όλη τη διάρκειά του (έτσι προσπαθούν να μας πείσουν), ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 1-4 του ΠΑΟΚ και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας! 

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει τρεις φορές, οι "πράσινοι" κατέκτησαν το 18ο τρόπαιο στην ιστορία τους, έχοντας για MVP τον Σουηδό! 

Αυτός, άλλωστε, έβαλε μπροστά το "τριφύλλι" στο 15’, ενώ στο δεύτερο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά ο τελικός… τέλειωσε, χάρη στο δεύτερο τέρμα του φορ των "πράσινων" και αυτό του Καρέλη. 

Προς στιγμήν, οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με το πέναλτι του Βούκιτς (70'), αλλά η τελευταία λέξη ήταν ξανά από τον Μπεργκ που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του (88') και έδωσε έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς στις εξέδρες, με τους παίκτες του Αναστασίου να αποθεώνονται για την φετινή τους πορεία. 

Δίχως ακρότητες διεξήχθη το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τους Σαββίδη και Αλαφούζο να βγαίνουν πριν την έναρξή του αγκαλιά...
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ (ΨΕΥΤΟ)ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ... ΔΙΟΔΙΑ! ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator