Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό: Σκοτώθηκε 13χρονος, σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του!

0


Σε τραγωδία μετατράπηκε το ανέμελο παιχνίδι για δύο μικρά αδέρφια στο Ελληνικό.

Ένας 13χρονος έπαιζε με την 9χρονη αδερφή σε λούνα παρκ όπου και τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπαιζαν μέσα σε πισίνα με φουσκωτές μπάλες και ξαφνικά ο δυνατός αέρας σήκωσε τις μπάλες με τα παιδιά τα οποία μετά χτύπησαν πιθανότατα πάνω σε τοίχο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία το αγοράκι χτυπήθηκε θανάσιμα ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων. Ήδη έχουν γίνει 3 συλλήψεις υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.

Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό: Σκοτώθηκε 13χρονος, σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator