Επισκέψεις Γιάννη Γκεζερλή στα χωριά του δήμου

0


Eντυπωσιακή είναι η υποδοχή που κάνουν οι πολίτες της περιφέρειας του δήμου Κορινθίων στον επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης» Γιάννη Γκεζερλή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε περισσότερα από πέντε χωριά και μίλησε με τους κατοίκους τους.

Ακουσε πολύ προσεχτικά τα προβλήματα,τις αγωνίες αλλά και τα όνειρα τους για την Νέα Κόρινθο,που αποτελεί κοινό στόχο για όλους μας.

Ο Γιάννης Γκεζερλής 3,5 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο έδωσε αληθινές μάχες για να μην μείνει πίσω η περιφέρεια του δήμου.

Πολλές φορές έκανε παρεμβάσεις για την έλλειψη ενός στοχευμένου προγράμματος από τον δήμο για την δημιουργία υποδομών στα χωριά που θα δημιουργήσουν συνθήκες ανάπτυξης και θα κάνουν τους πολίτες να νοιώθουν ισότιμοι με τα αστικά κέντρα.

Η «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» είναι ο μόνος συνδυασμός που έχει καταθέσει προτάσεις αλλά και μελέτες για το σύνολο του δήμου Κορινθίων και δεν υπόσχεται προεκλογικά.

Αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά οι Κορίνθιοι και δηλώνουν την συμπαράταξη τους στην προσπάθεια μας.

Συνεχίζουμε κάθε ημέρα με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Υπ. Δήμαρχος Κορίνθου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ

Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επισκέψεις Γιάννη Γκεζερλή στα χωριά του δήμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator