Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου

0


Με τη διενέργεια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7 από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των αθλητών του Ν.Ο. Κιάτου για το αγωνιστικό έτος 2013-2014, το οποίο επιφύλαξε πολύ μεγάλες επιτυχίες. 

Συγκεκριμένα, από 23 έως 26 Απριλίου 2014 διεξήχθη στο Γαλαξίδι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4,7, όπου ο αθλητής μας Καραπιπέρης Παναγιώτης κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία παίδων και την 6η θέση στη γενική κατάταξη. Στην τελευταία ειδικά ιστιοδρομία τερμάτισε 1ος, αφήνοντας πίσω και τους 72 συναθλητές του από όλη την Ελλάδα. Μ' αυτή του τη διάκριση κέρδισε τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Laser 4.7 και την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει σε διεθνείς διοργανώσεις. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο έτερος των διδύμων αδερφών Καραπιπέρης Σωτήρης, ο οποίος κατέκτησε την 26η θέση της γενικής κατάταξης. 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, που διεξήχθη από 12 έως 16 Απριλίου 2014 στο Πόρτο Ράφτη, με συμμετοχή 246 αθλητών και αθλητριών απ΄ όλη την Ελλάδα, τρεις από τους πέντε αθλητές του Ομίλου μας, κατόρθωσαν, μετά τις προκριματικές ιστιοδρομίες, να εξασφαλίσουν θέση στο Χρυσό Στόλο. «Χρυσές αθλήτριες» οι Παναγοπούλου Ουρανία, Κανέλου Αλίκη και Τσαπάρα Σταματίνα που κατέκτησαν την 70η, 73η και 79η θέση αντίστοιχα. Ιδιαίτερα σημαντική η διάκριση της Παναγοπούλου Ουρανίας που, λόγω κατάκτησης της 1ης θέσης μεταξύ των αθλητών της Περιφέρειας Ν.Δ. Ελλάδας, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Βαλκανικούς Αγώνες  Optimist και θα έχει την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό. Οι αθλητές Παπαγιαννακοπούλου Δήμητρα και Ζαμάνος Δημήτρης κατόρθωσαν να καταταγούν στον Αργυρό Στόλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, λαμβάνοντας την 38η και 54η θέση αντίστοιχα. 

Τέλος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων που διεξήχθη από 23 έως 26 Απριλίου στην Ιτέα, η «νεώτερη» αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας, Κοκιούση Δήμητρα, κατέκτησε την 32η θέση της γενικής κατάταξης και την 3η θέση μεταξύ των αθλητών της Περιφέρειας Ν.Δ. Ελλάδας. 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές της ομάδας του Ομίλου μας για τις εξαιρετικές διακρίσεις που κατέκτησαν και ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Γιαβούρογλου για την πολύτιμη καθοδήγηση που τους προσέφερε. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Παναγιώτη και την Άννη στις «διεθνείς» τους υποχρεώσεις και είμαστε βέβαιοι ότι, με την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση αλλά και το ήθος που τους διακρίνει, θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές μας στο εξωτερικό. 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου
Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator