Προκαλεί ο δήμαρχος Ελληνικού: "Θεωρούσαμε ότι το λούνα παρκ ήταν προσωρινό και δεν χρειαζόταν άδεια" !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

0


«Δεν θέλαμε πριν ταφεί το παιδί να διαπληκτιζόμαστε στα ΜΜΕ»

Ότι ο Δήμος θεώρησε ότι η λειτουργία του λούνα παρκ θα ήταν προσωρινή και ότι γι’ αυτό εκτίμησε ότι δεν χρειαζόταν άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας, υποστήριξε ο δήμαρχος Ελληνικού και Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, σχετικά με το τραγικό συμβάν σε λούνα παρκ του Ελληνικού, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι.

«Ποιος μπορεί να είναι ήσυχος όταν έχει πεθάνει ένα μικρό παιδί; Από την Κυριακή το βράδυ με βασανίζει το ερώτημα αν μπορούσα να έχω κάνει κάτι περισσότερο για να μην συμβεί το κακό», είπε ο δήμαρχος.

«Δεν θέλαμε πριν ταφεί το παιδί να βγαίνουμε και να διαπληκτιζόμαστε στα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης», τόνισε ο κ. Κορτζίδης, εξηγώντας γιατί δεν τοποθετήθηκε για το γεγονός εδώ και τρεις μέρες.

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προκαλεί ο δήμαρχος Ελληνικού: "Θεωρούσαμε ότι το λούνα παρκ ήταν προσωρινό και δεν χρειαζόταν άδεια" !!! (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator