Η Μαριλένα Σούκουλη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον Γιώργο Δέδε

0


Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες συναντήθηκε με την περιφερειακή σύμβουλο και υποψήφια βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, Μαριλένα Σούκουλη. Στη συνάντηση διαπιστώθηκαν οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες τους για την πρόοδο της Πελοποννήσου. Διαπιστώθηκε η ανάγκη σύστασης μιας πλατειάς Πελοποννησιακής Συμμαχίας, υγιών κοινωνικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, που θα αναλάβει τις τύχες της περιφέρειας και θα την οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την προκοπή. Μέσα από συνθήκες διαφάνειας, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης. 

Η ταύτιση των απόψεων οδήγησε στην απόφαση συνεργασίας και κοινής πορείας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Η κυρία Σούκουλη θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. 

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη, στη δήλωσή της, σημειώνει: «Η απόφαση μου να σταθώ δίπλα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιώργο Δέδε βασίζεται στην κοινή μας βούληση για την Αναγέννηση της Ελπίδας στον Τόπο μας. Ξεκινάμε, με χαμόγελο και αισιοδοξία, την προσπάθεια μας να κάνουμε πράξη το Όραμα για την Πελοπόννησο της Ανθρωπιάς, της Αλληλεγγύης και της Αξιοκρατίας. Θα τα καταφέρουμε.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου προχωρούν Μπροστά. Ενωμένοι. Η Πελοπόννησος, η Κορινθία είναι το Σπίτι μας και αξίζει το σεβασμό μας, το Σεβασμό όλων».
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Μαριλένα Σούκουλη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με τον Γιώργο Δέδε "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator